Utviklere samarbeider om Beowulf

4Head Studios har slått seg sammen med 3D-IO for å gjøre ferdig actioneventyret Beowulf, som kommer til "neste-generasjons" konsollsystemer.

Beowulf er et actioneventyr inspirert av den historiske sagaen ved samme navn (som stammer fra de anglosaksiske folkene og er datert til det sjette århundret). Denne sagaen regnes som en av de viktigste forfedrene til dagens fantasy-litteratur, og foregår i det nordlige Europa hvor den legendariske krigeren Beowulf møter både naturlige og overnaturlige vesener.

Beowulf er et tredjepersons actioneventyr som fokuserer på kamp. I den forbindelse har utviklerne skapt det de mener er et unikt og innovativt kampsystem, og de hevder Beowulf er det første spillet som bringer en autentisk simulasjon av middelaldersk sverdkamp til spillmediet.

En av grunnene til dette skal være spillets avanserte fysikksystem, som gir deg full kontroll over sverdet ditt i stedet for å begrense deg til et sett forhåndsbestemte angrep. Utviklerne sier at samtidig som dette gir høy realisme, gjør det kamp både intuitivt og lett å kontrollere.

Nå er det klart at 3D-IO får hjelp fra 4Head for å utvikle Beowulf. 4Head jobber også med The Guild 2, som skal lanseres i år, og i følge pressemeldingen fra de to selskapene vil samarbeidet tillate 3D-IO å fokusere på det visuelle, mens 4Head tar seg av andre ting. Den totale produktiviteten økes også, noe som er positivt for spillet (da det raskere kan lages større mengder med innhold).

For mer informasjon om Beowulf kan du besøke spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden