Vaginaspill med penisforlenger

Annerledes plattformskyter får nedlastbart innhold.

Zombie Cow Studios Privates ble lansert tidligere i år, og er et plattformskytespill som foregår inni en vagina. Zombie Cow kunngjorde nylig via sine nettsider at nytt nedlastbart innhold vil bli tilgjengelig neste år.

Rumpehumoren florerer i spillet som lar deg skyte sædceller, herpesvirus og klamydia med ammunisjon i ulike farger. Spillet advarer om at det ikke er helt anatomisk korrekt, men at det stadig kan ha noe å lære bort.

Det nye innholdet skal slippes rundt påsketider, og settingen for de nye brettene er naturlig nok innsiden av en manns edlere deler. I tillegg til nye typer fiender vil tilleggspakken bringe nye omgivelser, nye spillmekanikker og en ny spillbar figur.

Privates er nå eksklusivt til PC etter at planene om å gis ut på Xbox 360 gikk i vasken. Spillet er gratis og kan lastes ned via privatesthegame.com.

Britiske Zombie Cow Studios ble stiftet av Dan Marshall i 2008, og har tidligere gitt ut pek-og-klikk-spill som Ben There, Dan That! og Time Gentlemen, Please!.

Til tross for å ha blitt lastet ned 50.000 ganger tjente Ben There, Dan That! inn lite penger. Årsaken er at spillet kan lastes ned helt gratis; du bestemmer selv om du har lyst til å donere penger til utvikleren.

Spillet fikk stadig god kritikk, og som følge av den positive omtalen dukket oppfølgeren Time Gentlemen, Please! opp i 2009. Zombie Cow har også gitt ut Gibbage; en zombie-infisert dødskamp i tegnfilmstil, i tillegg til blokkpuslespillet Cruxade.

(Kilde: Joystiq)

Siste fra forsiden