Artifact

Valves Dota 2-kortspill får enspillerkampanje

Den nye varianten av Artifact skal også tilby et bedre progresjonssystem.

Valve

Etter den kraftig kritiserte lanseringen av samlekortspillet Artifact, besluttet Valve å vende tilbake til tegnebrettet. I mars begynte utvikleren å dele nyheter om den nye opplevelsen, inkludert fjerning av mikrotransaksjoner som salg av kortpakker.

Valve har lovet å fikse på Artifact.
Valve

Nå har Valve dratt sløret av nok et element som introduseres i Artifact 2.0 – nemlig en enspillerkampanje.

Mer historie og progresjon

Akkurat hvordan den planlagte kampanjen skal fungere er foreløpig uvisst, men trolig er det snakk om kortbaserte kamper med litt historie spedd inn her og der. Nettopp å fortelle historier fra Dota-universet blir nemlig en viktig del av enspillerdelen, som også skal lære nye spillere hvordan Artifact fungerer.

Videre frister Valve med et skikkelig progresjonssystem, både knyttet til kampanjen og til spillets nettbaserte spiller-mot-spiller-kamper. Utvikleren har enda ikke fått alle bitene på plass, men målet er å gi spillere belønninger for innsatsen – for eksempel ved å låse opp kort eller andre gjenstander.

Via spillets Steam-side ramser teamet opp en haug med planlagte endringer og funksjoner – som forenkling av måten spillet forklarer effekten av ulike kort og evner. Det jobbes grundig med å sanke tilbakemeldinger fra fans for å finne solide løsninger, og en endelig slippdato for nye Artifact er foreløpig ikke spikret.

Les også: Valve-sjefen mener konkurransen fra Epic Games er bra for alle »

Siste fra forsiden