Valve har utsatt betaen for Dota 2-kortspillet Artifact

Testing begynner bare ni dager før spillets lansering.

Valve

Den lukkede betatesten for samlekortspillet Artifact vil likevel ikke avholdes denne måneden. I stedet har Valve flyttet betaen til 19. oktober – bare ni dager før spillets planlagte lanseringsdato.

Trenger mer tid

Betaperioden for Artifact blir kortere, men lanseringsdatoen forblir den samme.
Valve

Forsinkelsen kom frem via en e-post som Valve denne uken sendte til alle registrerte betadeltakere. I e-posten – som har blitt delt på Reddit og i sosiale medier – skriver utviklerteamet at det trenger litt mer tid før dørene kan åpnes.

– Vi har lagt inn Artifact på kontoen din, men vi har litt mer arbeid som må gjøres før vi kan la alle få slippe til. Akkurat nå er planen at det vil skje den 19. november. Den offisielle lanseringen er fremdeles 28. november.

Forsinkelsen kommer bare to måneder siden Valve først kunngjorde at betaen skulle avholdes i oktober. Utvikleren har foreløpig ikke kommet med en offisiell uttalelse om forsinkelsen, annet enn å fjerne referanser til betaen på spillets Twitter-konto. Nøyaktig hva slags arbeid som gjenstår og hvorfor utsettelsen ble nødvendig er ikke kjent.

Tar opp konkurransen med Hearthstone

Artifact ble opprinnelig avduket i fjor, på det prestisjetunge e-sportarrangementet The International. Spillet er et digitalt samlekortspill i samme kategori som Hearthstone, Gwent og Magic: The Gathering, som baserer seg på figurer og elementer fra Dota 2.

Ved lansering vil det inkludere over 280 kort, med helter, gjenstander og annet. Flere kort vil bli tilgjengelig for kjøp etter hvert, og Valve har tidligere lovet at spillet skal by på mer dybde enn noe annet spill i samlekortsjangeren.

Artifact kommer til Windows, Mac og Linux 28. november i år, mens versjoner for iOS og Android kommer en gang i 2019.

Artifact er bare første ledd i Valves nye spillsatsing.
Half-Life-skaperen lover å lansere flere spill fremover »

Siste fra forsiden