Vampire Rain til Playstation 3

Kritikerslaktet prøver seg igjen

Japanske Artoon jobber med en Playstation 3-utgave av Vampire Rain.

Actionspillet Vampire Rain fikk det glatte lag av spillpressen da det ble utgitt på Xbox 360. Utvikler Artoon lar seg ikke skremme av dette og jobber nå med en ny versjon av spillet til Playstation 3. Den har fått tittelen Vampire Rain: Altered Species.

Artoon-sjef Naoto Ōshima forteller i en pressemelding om flere forbedringer over originalen:

– Den utrolig kraften Playstation 3 har lar oss skape en svært engasjerende opplevelse for spillere. Denne utgaven byr på 5.1-lyd, over femti timer med spilling, masse ekstra bonusbrett, helt nye animasjoner og samhandlinger mellom karakterene, og mye mer.

Handlingen i Vampire Rain foregår om natten i en by på USAs vestkyst. Menneskeheten ligger i krig med blodtørstige vampyrer som ser menneskene som både mat og potensielle rekrutter til sin stadig voksende hær av blodsugere.

Du spiller John Lloyd, den eneste som noensinne har overlevd et møte med vampyrene, og din oppgave er å bekjempe monstrene på oppdrag fra den amerikanske regjeringen. Med sniking og rå ildkraft må du få has på vampyrene og redde byen. Hvis du heller vil kverke kamerater er det også en flerspillerdel.

Vampire Rain: Altered Species har foreløpig ikke fått noen slippdato.

Siste fra forsiden