Suger dette rollespillet?

Vampyrjakt på havna

Slovakiske Vampire World slippes på engelsk.

For et par år siden ble rolle- og eventyrspillhybriden Vampire World: Port of Death sluppet i Øst-Europa. Etter litt negative tilbakemeldinger fra kritikere forsvant det inn i skyggene igjen, men nå slippes spillet på engelsk under tittelen Vampire Hunters.

Lite lys og varme

Historien foregår i og rundt et havnområde i en fiktiv by. Vampyrjegeren Ivan blir kverket av sitt eget bytte, og kameraten Bernard bestemmer seg for å hevne ugjerningen. For å finne morderen må han utforske havna og de nærliggende områdene, inkludert et gammelt lasteskip, og en fiskerlandsby.

Når du utforsker skal du plukke opp gjenstander, snakke med folk og løse gåter som i et tradisjonelt pek-og-klikk-eventyrspill. Skulle du komme over noen vampyrer blir det selvsagt slagsmål, og kampsystemet skal være inspirert av ATB-systemet fra Final Fantasy-serien.

Det vil si at det går noen sekunder mellom hver gang du og motstanderen får lov til å angripe, bruke magi eller liggende. Bernards magiske evner aktiveres gjennom et eget runesystem, som visstnok lar deg sette sammen din egen magi.

Interesserte kan kjøpe Vampire Hunters fra spillets nyåpnede hjemmeside.

Siste fra forsiden