Konkurranse

Vant du eksklusivt Forza 3-smykke?

Vi deler ut mansjettknapper og et Forza 3-spill til en heldig vinner.

I anledning lanseringen av Forza Motorsport 3 har Microsoft slått seg sammen med de norske smykkedesignerne Melo Melo. Resultatet er tre ulike smykker, inspirert av motorverdenens linjer. Et halssmykke og mansjettknapper til herrer, samt et halssmykke til damer.

Hensikten med samarbeidet er å sette fokus på spillutvikling som et håndverk. Erik Kleven, Marketing Manager i Microsoft EDD, forteller:

– Det Melo Melo står for er helt i tråd med Forza Motorsport 3, hvor du blant annet kan skreddersy hver enkel bil til din egen personlighet. Det er lagt ned ekstremt mye tid for å ferdiggjøre dette som blir den mest realistiske racingsimulatoren tilgjengelig på konsoll. Samarbeidet med Melo Melo betyr at det beste fra spillutviklingshåndverket møter det ypperste fra gullsmedkunst, sier han.

Les også den ekstatiske anmeldelsen av Forza 3.

Pynt for de få

Smykkene lages i et svært begrenset antall. Kun seks utgaver av hver type lages, og disse kommer ikke i salg noe sted, så selv om verdien er satt til 2700kr er dette et skikkelig samleobjekt. Har du også lyst på, sier du? Fortvil ikke, Spillverket trår hjelpende til!

Vi deler nemlig ut ett sett mansjettknapper samt et Forza Motorsport 3-spill til en tilfeldig heldiggris som svarer riktig på følgende spørsmål:

  1. Hvilken bil er inspirasjonen for mansjettknappene vi deler ut?
  1. Hvor mange sylindere har en V10-motor?
  1. Det er 2 ender foran 2 andre ender. Det er 2 ender bak 2 andre ender. Det er 2 ender ved siden av 2 ender. Hvor mange ender er det?

Vinner av mansjettknapper og Forza Motorsport 3 er Oddrun Bøje. Vi gratulerer så mye!

De riktige svarene var følgende: Bugatti Veyron, ti sylindere og fire ender.

Siste fra forsiden