– Velger spill fremfor sex

Spillere er rare, i hvert fall om vi skal tro en fersk studie.

Det er ingen hemmelighet at det kan være litt vanskelig å stoppe når man først har begynt å spille, og at det kan gå utover ting som leggetid, arbeidsinnsats, skolearbeid og kjærlighet. For oss som skal videreføre stolte spillergener kan sistnevnte være særlig kritisk.

I en nylig studie foretatt av One-Poll.com, gjengitt av avisen The Daily Mail, viser det seg at TV-spill har en ekkel tendens til å stikke kjepper i hjulene for parforhold.

Selv uskyldige Angry Birds går utover samlivet.

Undersøkelsen tar utgangspunkt i 1500 spillere og makene deres, og stiller en rekke spørsmål om hvordan mannens forhold til TV-spill har påvirket forholdet deres. Her kommer det frem mye snodig.

For eksempel melder over fem prosent av mennene at spilling har kostet dem et forhold. Enda mer kritisk er det kanskje at over halvparten av kjærestene som ble intervjuet innrømmet at de ble sjalu på spillkonsollen, fordi den tok for mye tid fra partneren. Mest hårreisende er det likevel at én av ti menn med glede kunne erklære at de har droppet en hyrdestund med sin kjære til fordel for å spille TV-spill.

Deltakerne ble også bedt om å opplyse hvilke spill som opptok mest tid hos den andre, og her kom skytespillbautaen Call of Duty ut på topp. Lenger ned på lista finner man også vanligvis sosiale Mario Kart, altoppslukende World of Warcraft og en outsider i form av det ultrapopulære mobilspillet Angry Birds.

Spillernes tanker om det hele oppsummeres nok best med en av de intervjuede guttenes svar:

– Vil du ha oppmerksomhet så dater du en gutt som ikke spiller TV-spill.

Her i Gamer.no er vi godt over gjennomsnittlig interesserte i spill, men vi vil likevel anmode de leserne med en bedre halvdel om å gi de all den kjærligheten de måtte ønske. Da er sjansen større for at du får noe fint til jul også!

Siste fra forsiden