Velkommen til Gamer's Paradise

Vi presenterer Norges største spillturnering.

Vi ønsker å prøve noe ingen har gjort i så stor skala her til lands tidligere. I månedene fremover arrangerer vi konseptet Gamer's Paradise i samarbeid med Coca-Cola Zero. Dette arrangementet vil ha mye å by på, men hovedfokuset vil være på fire turneringer i ulike storspill. Disse skal gjennomføres over Internett, men vi vil også ha delarrangementer i Bergen, Trondheim og Oslo.

Påmelding gjøres gjennom en egen seksjon her på Gamer.no, hvor du også vil få anledning til å fordøye nyheter og oppdateringer om alt relatert til arrangementet. Det er fritt fram for å melde seg på i skrivende stund, og den første turneringen skytes av gårde allerede mandag 16. mai.

Turneringene vil være i StarCraft II: Wings of Liberty, Crysis 2, FIFA 11 og Gran Turismo 5. De to førstnevnte vil finne sted på PC og de to sistnevnte utspilles på PlayStation 3. Vi er på utkikk etter den aller beste spilleren i hvert spill, og alle kampene vil være en-mot-en. Klimakset skjer i midten av juni, når finalene skytes i gang.

I tillegg til dette ønsker vi også å skape engasjement og oppfordre til konkurransespilling generelt. Derfor kommer vi med verktøy som gjør det enkelt og smidig å utfordre venner via Facebook, forumet vårt eller per epost. Her vil også de som ikke nødvendigvis er de råeste som konkurransespilling få sjansen til å vinne en rekke store og små premier.

Klikk her for å besøke Gamer's Paradise

I samarbeid med Multigamer.no vil vi også by på servere i ulike PC-spill. Her skal man kunne spille etablerte titler via kjente samfunnssider som Battlefield.no og Hellfragger.no, i tillegg til servere i spill som blir utgitt i den kommende tiden og demoutgivelser. Vi ønsker å la dere komme med egne innspill til hvilke servere vi skal tilby via forumet.

Helt til slutt kan vi også fortelle at vi ønsker å planlegge såkalte BigWar-kamper. Dette er grovt sett klankamper med svært mange spillere, og planen er blant annet å la folk fra Norges største byer utfordre hverandre i en rekke ulike spill. Dette er også noe vi ønsker innspill på via forumet, blant annet vi vite hvilke spill dere ønsker å konkurrere i.

Velkommen skal dere være!

Siste fra forsiden