Venezuela får gjennomgå i Mercenaries 2

Etterfølgeren til det populære actionspillet Mercenaries blir utgitt av Electronic Arts. Her er mye ny informasjon.

Det er en stund siden BioWare/Pandemic kunngjorde at de jobbet med Mercenaries 2: World in Flames, men først nå har det blitt klart hvem som skal gi ut dette PS3-eksklusive actionspillet. Spillets utgiver blir Electronic Arts, og de vil lansere det mot slutten av året.

Forgjengeren ble sett på som en slags krigsversjon av GTA, og Mercenaries 2: World in Flames følger i samme fotspor. Du får kontroll over en gruppe leiesoldater i en massiv, åpen spillverden, og du kan selv velge hvem du vil jobbe for og hva du vil gjøre. Du spiller med dine egne regler, med ett enkelt mål for øye, nemlig å utføre kontraktene du har fått, koste hva det koste vil.

Leiesoldatene til Venezuela

Handlingen foregår i Venezuela, hvor en maktsyk diktator har bestemt seg for å ta kontroll over landets oljeforekomster. Dette har ført til en invasjon av landet, og for deg som leiesoldat er dette godt nytt. Konflikten fører nemlig til at mange fraksjoner er villige til å betale gode penger for at noen skal gjøre det skitne arbeidet for dem.

Spillet kommer med massevis av sivil og militær teknologi, og du får leke deg med alt fra blankpolerte sportsbiler til satellittguidede miniatombomber. Dessuten får du kjøre stridsvogner, APC-er, båter og fly. Og hvis du ikke har råd til å kjøpe det du vil ha, kan du alltids bare ta det. Du er jo tross alt bevæpnet til tennene, så nåde dem som protesterer.

Lek med med fyrstikker

Av de tekniske nyhetene skryter BioWare/Pandemic av et svært avansert brannsystem, som gir pyromanspirer mulighet til å øve seg i en virtuell verden. Blant annet kan du skyte hull i en tankbil, se hvordan bensinen renner ut, før du kaster en liten fyrstikk og ser det hele gå opp i flammer. Alt fra kjøretøy til hus og folk kan brennes, og dette inkluderer selvfølgelig deg selv, så vær varsom når du leker med ilden.

Mercenaries 2 får også en kooperativ flerspillermodus som gir deg mulighet til å spille gjennom enspillerkampanjen sammen med venner. Alternativt kan du rekruttere datastyrte leiesoldater, og bygge opp din egen organisasjon.

Siste fra forsiden