Puzzle Quest 2 på vei

Verden reddes med gåteløsning

Ikke overraskende kommer det en oppfølger til den populære hybriden.

Infinite Interactive var tidligere kjent for strategi- og rollespillhybriden Warlords, men de siste årene har de hatt langt større suksess med avleggeren Puzzle Quest: Challenge of the Warlords. Spillet er lagt til samme univers som Warlords, men erstatter strategien med gåteløsning. Denne underlige kombinasjonen har fått mye skryt, også her på Gamer.no.

Siden den opprinnelige utgivelsen på PSP og DS har Puzzle Quest blitt sluppet på en rekke formater, og Infinite Interactive har videreutviklet konseptet i et par andre titler. Nå går det endelig mot en ekte Puzzle Quest-oppfølger.

Nettsidene til det amerikanske spillbladet GamePro melder at januarnummeret skal avduke Puzzle Quest 2. Siden røper ingen detaljer om spillet, men de har et skjermbilde fra en kamp. Utifra det virker det ikke som om kampene blir så veldig forskjellige fra det første spillet, men det gjenstår å se.

Nye detaljer om Puzzle Quest 2 burde duke opp om ikke så alt for lenge, og vi skal selvsagt videreformidle dem til dere.

Siste fra forsiden