Konkurranse

LawBreakers

Vi deler ut 1000 alfa-nøkler til skytespillet LawBreakers

Bli med i en lukket alfa-test.

OPPDATERING (6. august klokken 13:30): Vi fikk nettopp en e-post om at alfa-testen av LawBreakers blir utsatt. Vi vet ikke når de planlegger å gjennomføre testen, men man skal kunne bruke nøkkelen når neste runde begynner.

Opprinnelig sak følger:

Boss Key Productions, det nye studioet til Gears of War-skaper Cliff Bleszinski, har jobbet med skytespillet LawBreakers en stund nå. Spillet har nå nådd alfastadiet, og skal ha en lukket alfa-test i helgen. I den forbindelse deler vi ut 1000 nøkler til våre lesere. Nøkkelen kan løses inn i spillplattformen Steam.

Utvikleren lover mer vold, intensitet og konkurranse mellom spillere.
Boss Key Productions

Alt du trenger å gjøre for å få en Steam-nøkkel er å fylle inn e-postadressen din i feltet nederst i artikkelen. Vi trekker 1000 vinnere klokken 16:00 lørdag 6. august.

Alfa-testen vil være åpen fra lørdag 6. august klokken 18:00 til mandag 8. august klokken 02:00.

Actionpakket skytespill

Siden annonseringen av LawBreakers i 2014 – den gang under kodenavnet Project BlueStreak – har Boss Key gradvis markedsført spillet mer mot et mer voksent publikum.

Det loves vold, intensitet og konkurranse mellom spillere, i et lykjapt skytespill der spillerne spretter veggimellom. Tyngdekraft er tilsynelatende ingen hindring for de ulike klassene i flerspillerskyteren. For å få et lite innblikk i hvordan det hele ter seg kan du se toppvideoen.

Siste fra forsiden