Konkurranse

Paragon

Vi deler ut 400 betanøkler til Epics MOBA-satsing

Nå kan du få prøve en tidlig versjon av Paragon.

Epic Games

Gears of War-utvikler, Epic Games, er i full sving med sitt neste prosjekt: et MOBA-spill i tredjeperson kalt Paragon. Vi har fått 400 nøkler til den pågående Early Access-versjonen av spillet, som du ellers må betale for å delta i. Nå har du mulighet til å delta helt gratis, for vi vil gjerne dele kodene med leserne våre.

Nådeløst og annerledes

Nå har du sjansen til å trylle fram kampestener og slynge de på fiendene dine.
Epic Games

Vi har prøvd Paragon både en og to ganger allerede. Paragon skiller seg fra de fleste andre spill i MOBA-sjangeren ved at kameraet er plassert over skuldrene til figurene du kontrollerer.

I tillegg har Epic Games fjernet muligheten til å kjøpe gjenstander underveis i kampene. I stedet forbereder du på forhånd en kortstokk av gjenstander som gir egenskaper som oppgraderer figuren din i hver kamp. Gjenstandene kan for eksempel gi økt skade, økt angrepstempo eller økt sjanse for å treffe fiender med dobbel skade. Hver gjenstand kan oppgraderes tre ganger hver for å ytterligere forbedre disse egenskapene etter egne preferanser og behov hver gang du når et nytt nivå.

Khaimera, er en ny helt som kommer til Paragon om mindre enn to uker.

Slik kan du få en nøkkel

Vi har 400 nøkler tilgjengelig til Early Access-versjonen av Paragon. Kodene kan brukes enten på PC eller PlayStation 4.

Alt du trenger å gjøre for å delta i trekningen er å legge inn din e-postadresse under. Vi foretar trekningen mandag 13. juni.

Siste fra forsiden