Konkurranse

World of Warcraft: Legion

Vi delte ut 50 betanøkler til World of Warcraft: Legion

Du kan bli med og teste utvidelsen i sommer.

World of Warcraft: Legion
Blizzard Entertainment

Oppdatering 13:10: Alle nøklene er nå delt ut. Gratulerer til de 50 som ble trukket ut.

Opprinnelig sak følger:

Like over sommeren, 30. august, lanseres World of Warcraft: Legion. Den nyeste utvidelsespakken til det massive nettrollespillet har vært under arbeid en stund nå, men før lanseringen skal spillet gjennomgå en betatestperiode.

Vi har fått 50 betanøkler fra Blizzard som vi vil lodde ut til dere lesere. Alt dere trenger å gjøre for å være med på trekningen er å svare på spørsmålet nederst i artikkelen. Konkurransen er åpen til klokken 00:01 mandag, og vi trekker 50 vinnere mandag morgen.

Gjensyn med gammel kjenning

World of Warcraft: Legion.
Blizzard Entertainment

I Legion må spillerne forenes for å kjempe mot The Burning Legion, som har vendt tilbake til Azeroth etter å ha vært hovedfienden i den første utvidelsespakken. Dette betyr at vi igjen får møte fanfavoritten Illidan Stormrage, som trolig blir den store skurken man må beseire denne gangen. I tillegg får vi som vanlig nye soner, Demon Hunter som helteklasse, og spillerne kan denne gangen nå erfaringsnivå 110.

Da vi snakket med nestleder i Blizzard, J. Allen Brack, i fjor spurte vi ham både om den kommende utvidelsen, og om fremtidsplanene for World of Warcraft.

– Jeg er veldig dårlig til å spå slike ting. Vi er veldig spente på denne utvidelsen, og snakker allerede om hva den neste kan være. Jeg har tro på at det kommer enda en utvidelse etter det igjen. Om mange år kan det hende vi snakkes igjen, om et par-tre nye utvidelser. Hvor lenge vi holder på er vanskelig å si, fortalte Brack da.

Siste fra forsiden