Konkurranse

WildStar

Vi delte ut flere betanøkler til fargerike WildStar

Forrige uke ble nøklene rivd vekk. Torsdag fikk vi et nytt lass kun til våre lesere.

Oppdatering torsdag, 08:16: Alle nøklene er nå delt ut og konkurransen er dermed avsluttet. Opprinnelig artikkel følger under.

Tirsdag for en uke siden var Gamer.no med å dele ut totalt 40 000 betanøkler til det MMO-spillet WildStar. Disse nøklene gjaldt kun for en betatest i helgen som var. Vi delte potten sammen med flere andre internasjonale medier, og på få timer var lageret tomt.

Nå har vi fått 800 nøkler forbeholdt våre egne lesere. Dersom du er interessert kan du melde deg på trekningen nederst i denne artikkelen. Trekningen foretas torsdag morgen og serverne åpner fredag kveld denne uka.

Lover spennende historie og en personlig opplevelse

WildStar er et fargerikt sci-fi-MMO hvor spillopplevelsen avhenger av hvilken klasse du velger. Utviklerne har tidligere jobbet med spill som World of WarCraft, StarCraft og Fallout og lover en spennende historie og en svært personlig opplevelse. De hevder også at spilleren vil få mer av det innholdet man liker best etter hvert som man spiller og hver klasse skal ha sitt eget, unike innhold og belønninger som tilpasser seg din spillestil.

Om du er en utforsker vil du for eksempel bli belønnet for å klatre opp høye fjell, finne skjulte huler og andre ting. Forskere tjener på å finne hemmeligheter og gjenstander som de kan bruke til å pusle sammen mysteriet rundt Eldans forsvinning. Nybyggere må bygge opp sivilisasjonen på den «nye» verdenen, mens soldatenes tilværelse naturlig nok preges av krigføring.

WildStar kommer i salg for PC i løpet av andre kvartal 2014.

Siste fra forsiden