Konkurranse

Julekalender 2015 - luke 12

Vi er halvveis til jul, og åpner vår tolvte luke

Liker du sjarmerende banebygging og slåssing?

Shutterstock/fotohunter/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

Festpakke

Super Mario Maker Wii U Premium Pack.

I dagens luke skjuler deg seg en skikkelig selskapspakke for alle som liker fest, moro og en god dose Nintendo. Du får nemlig muligheten til å vinne en Super Mario Maker Wii U Premium Pack. Denne pakken inneholder spillet Super Mario Maker, en Retro Mario 8-bits amiibo og en Wii U-konsoll med Gamepad. Som om ikke det var nok er slåssespillet Super Smash Bros. til Wii U også inkludert i premien.

Super Mario Maker har vært årets snakkis fra Nintendo. Her står man fritt til å lage sine helt egne brett med byggeklosser, fiender og mye annet gøy fra Mario-spill opp gjennom årene. Vår anmelder ble overrasket over hvor gøy dette var å spille, og trakk blant annet frem det enkle og raske grensesnittet og den kløktige integreringen av Gamepaden som noen av spillets sterke sider. Super Mario Maker er definitivt en arena for kreativ utfoldelse dersom dorullnissene ikke helt tilfredsstiller skapertrangen i deg.

Super Smash Bros. Wii U.
Nintendo

Super Smash Bros. er en spillserie som kanskje ikke behøver noen nevnverdig introduksjon. Om du likevel er uinnvidd, kan du bare tenke deg at Nintendos søte og sjarmerende figurgalleri kommer sammen for å denge hverandre sanseløse. Da serien i fjor fikk sin etterlengtede utgave til Wii U, slo Nintendo som vanlig på stortromma med mer innhold enn noen gang før. Her på Gamer.no fikk spillet ros blant annet for den intuitive stryringen og den nye flerspillermodusen.

Slik blir du med i trekningen

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Siste fra forsiden