Telialigaen - Rocket League

– Vi får en test på hvor vi er i denne kampen

Fact håper på forbedringer i kveldens Rocket League-kamp mot Maskineriet.

Jørgen Moe/Fact Revolution

Tredje runde i Telialigaens Rocket League-sesong byr på et saftig oppgjør mellom to lag som er forventet å knive om sluttspillplasser i desember. Foreløpig ligger Maskineriet og Fact Revolution imidlertid på nedre halvdel av tabellen, og hvem som tar steget oppover på torsdag er slettes ikke godt å spå.

– Det blir nok en tøff kamp, som jeg tror kan vippe begge veier egentlig, forteller Fact-kaptein Terje «BanjoCarry» Bekkvang til Gamer.no.

Han får støtte i den vurderingen av Maskineriets Jørgen «Inferno» Klaastad, men begge lag har troen på seier.

Oppgjøret ser du på Twitch-kanalen MatchpointNO, med avspark fra klokka 20:00.

Ikke fornøyd så langt

Fact fikk en tung åpning på sesongen, med et noe overraskende nederlag mot Gutta Boyz. «BanjoCarry» er ikke nådig i sin vurdering av lagets innsats i den første kampen, og tror kveldens oppgjør blir en skikkelig test for å finne ut av hvor laget står.

Disse spiller for Fact

Vis mer

Terje «BanjoCarry» Bekkvang
Aksel «Fiskebugga» Wassdal
Casper «Sacred» Sperrevik

– Ikke veldig fornøyd så langt. Den første kampen var rett og slett dårlig og andre kampen skulle vi vinne uansett. Så vi får blir vel en test på hvor vi er i denne kampen her, tror Bekkvang.

Resultatmessig har Fact og Maskineriet hatt en identisk åpning på sesongen. Begge med tre poeng og lik kampforskjell. «BanjoCarry» tror imidlertid ikke lagene vil stå likt etter denne runden, og holder en knapp på å raske med seg tre poeng.

– Tviler på at det blir uavgjort. Ingen av lagene ville vært fornøyd med det. Vi sier 4-2 til oss, avslutter Fact-kapteinen lurt.

LES OGSÅ: Høstens Rocket League-sesong preges av store endringer og tøff konkurranse »

– Vi spiller bedre og bedre

«Inferno» er brukbart fornøyd med sesongen så langt.
Sindre Stien/Good Game

Mens Fact er skuffet over sin start på Rocket League-høsten, ser Maskineriet lyst på situasjonen. Etter en brutal åpning mot Nordavind leverte gutta solid i sin andre kamp, og «Inferno» forteller at samspillet stadig vekk blir bedre.

Les også
Anmeldelse: Rocket League

Disse spiller for Maskineriet

Vis mer

Jørgen «Inferno» Klaastad
Jonas «FiremanJonas» Lohne
Dan «Polar» Rees

– Jeg føler vår prestasjon hittil har vært ganske grei. Vi begynner å komme inn i det og vi spiller bedre og bedre for hver gang vi øver sammen. Vi stoler med på hverandre og vet hva vi gjør på banen selv uten kommunikasjon.

Selv med gode resultater fra trening og mer selvtillit, har ikke Maskineriet-trioen planer om å ta for lett på torsdagens kamp. «Inferno» erkjenner at det ikke mangler på ferdigheter hos Fact, men har planen klar for hvordan han og lagkameratene skal ta seieren.

– Jeg tror kampen blir tøff. De er alle solide og raske spillere, men om vi klarer å holde forsvaret oppe og spille hakket raskere enn dem så tror jeg vi kan ta dem, mener Klaastad.

Kan bli større avstand mellom topp og bunn

Slik spilles tredje runde av Telialigaen i Rocket League

Vis mer

Kl. 19:00: Major Militia - Gutta Boyz
Kl. 20:00: Maskineriet - Fact Revolution
Kl. 20:00: Sykkylven - Nordavind
Kl. 21:00: Domino - Gemini
Kl. 22:00: Horizon - Razzle Dazzlers

Alle kampene spilles torsdag 17. september.

Terminliste »

Ikke helt ulikt sist torsdag får vi denne uken flere kamper som på papiret kun skal gå én vei. Etter denne runden vil vi trolig komme til å se større avstander mellom topp og bunn på tabellen, og for de som ligger under streken blir veien opp stadig vanskeligere.

Major Militia har enda tilgode å ta poeng denne sesongen, og mot Gutta Boyz ligger den statistikken an til å holde seg. Nordavind skal ikke ha noen problemer mot Sykkylven, og bør holde fint på sin tabelledelse.

Gemini mot Domino kan bli en mer interessant kamp, etter at Domino tok to kamper fra Nordavind forrige runde. Til slutt må vi regne med seier for Razzle Dazzlers, som møter tabelljumbo Horizon.

Du kan følge fire av rundens kamper på Matchpoint sin Twitch-kanal. Sendingen begynner 19:00 i kveld, 17. september.

Slik ser tabellen ut etter to runder.
Telialigaen

Siste fra forsiden