Konkurranse

Julekalender 2021 - Luke 7

Vi fortsetter premiedrysset! Se hva du kan vinne i dag

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Gamingheadsett fra SteelSeries

SteelSeries Arctis Prime.
SteelSeries

I dag kan du vinne et SteelSeries Arctis Prime-headsett. Headsettet har blitt utviklet i samarbeid med flere av verdens ledende konkurransespillere, og er myntet spesielt på spilling. Konstruksjonen består av aluminiumlegering og stål, og kommer med støyisolerende øreputer. Headsettet er trådet med en 3,5 mm-kabel, og har et avansert toveis mikrofondesign som skal hjelpe på støyreduksjon og gjøre stemmen tydelig.

Premien er levert av SteelSeries, og er ifølge vår samarbeidspartner Prisguiden.no verdt om lag 1000 kroner.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på tirsdager.

Premiene sendes ut i januar.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
Spillrulett
62 har spilt i dag

62 har spilt, slår du snittet?

Siste fra forsiden