Podkast

Grand Theft Auto V

Vi går i dybden på Grand Theft Auto V                             

Ukens Rad Crew analyserer Rockstars storslåtte krimepos.

Grand Theft Auto V er på alles lepper om dagen, og det er ikke rart. Rockstar har imponert de fleste med sin gigantiske Los Angeles-karikatur av en boltreplass. Vår egen anmelder konkluderte med at spillet og den fiktive byen Los Santos har klatret til toppsjiktet over tumleplasser i spillmediet, takket være et godt manus, interessante oppdrag og en bunnsolid skyte- og kjøremekanikk.

Grand Theft Auto V.
Rockstar
Broforce.

– Hovedpersonen i GTA er verdenen man besøker

Denne uken går Rad Crew-gjengen i dybden på dette mesterverket fra brødrene Houser. De har i den anledning fått besøk av en av Norges fremste spillkritikere, Jon Cato Lorentzen, som gjester showet for en times lang prat om hva Grand Theft Auto V faktisk er og hvorfor det appellerer til så mange.

Episoden starter med den tradisjonelle topplisten, som denne gangen handler om denne konsollgenerasjonens beste lydspor. Listen er en del av nedtellingen til lanseringen av PlayStation 4 i november, og Rad Crew vil servere topplister knyttet til dette hver uke fremover.

Avslutningsvis får vi litt løs spillprat om det merkelige tidsvrengende spillet Super Hot, den helsprø 80-tallsfesten Broforce og det altfor vanedannende Cookie Clicker. Og selvsagt kommentarer om forrige ukes episode.

Her er ukens meny:

  • Topp 5 lydspor fra denne konsollgenerasjonen (00:04-00:31)
  • Grand Theft Auto V med gjest Jon Cato Lorentzen (00:32-1:25)
  • Spillprat om blant annet Super Hot, Cookie Clicker og Broforce (1:30-2:00)
  • Kommentarer fra lytterne (2:00-2:12)

Bak mikrofonene denne uka hører vi Stian Askeland, Glenn Abrahamsen, Jostein Hakestad og altså gjest Jon Cato Lorentzen.

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Det er produsert 141 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Les også
Anmeldelse: Grand Theft Auto V

Rad Crew: Episode 140
Rad Crew: Episode 139
Rad Crew: Episode 138

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden