Vi gir deg oversikt!

Nå har vi en kalender som viser alle hendelsene i turneringen.

Gamer's Paradise, vår landsdekkende spillturnering, er et omfattende arrangement. I tillegg til fire store turneringer i henholdsvis StarCraft II, Crysis 2, FIFA 11 og Gran Turismo 5, har vi også en hel rekke mindre hendelser på gang. Det kan være vanskelig å holde oversikt, og vi lanserer derfor en kalender på forsiden av nettstedet vårt.

Dette er de heftige premiene i Gamer's Paradise

Kalenderen inneholder flere ting. Først og fremst er den en oversikt over når de ulike fasene av spillturneringene foregår. Vi gir spillerne sjansen til å kvalifisere seg flere ganger, i tilfelle de blir slått ut av en turnering eller ikke rakk en av kvalifiseringsrundene. Det er totalt åtte kvalifiserende cuper, som igjen er inndelt i runder. Antall runder er fleksibelt etter hvor mange deltakere hver cup får, og vi skal finne frem til totalt 64 sluttspilldeltakere i hvert spill. Disse skal igjen koke ned til totalt åtte finalister, som møtes i Oslo 24. til 26. juni for å kåre én vinner i hver av de fire titlene.

Cupene avholdes på samme dager, helt til åtte stykker fra hver er kvalifisert til sluttspillet. Det vil si at du ikke kan delta i en ny cup før du eventuelt er slått ut av den du deltar i. Runde tre og fire av Cup 1 foregår for eksempel samtidig som runde en og to av Cup 2.

Slik registrerer du deg som deltaker

Cup 1 er for dem som kvalifiserte seg 16. mai, cup 2 er for dem som kvalifiserte seg 18. mai, cup 3 er for dem som kvalifiserer seg 20. mai, cup 4 er for dem som kvalifiserer seg 21. mai, cup 5 er for dem som kvalifiserer seg 24. mai, cup 6 er for dem som kvalifiserer seg 28. mai og cup 7 er for dem som kvalifiserer seg 31. mai. Den aller, aller siste sjansen til å kvalifisere seg til sluttspillet i et av de fire hovedspillene er 4. juni. Da avholder vi cup 8.

Her er kalenderen som gjengis på forsiden:

I tillegg vil dere kunne se andre arrangementer i kalenderen. Her viser vi dere blant annet dagskonkurransene til våre partnere i Hellfragger.no og Battlefield.no, hvor dere kan vinne en rekke forskjellige premier. Dere vil også oppdage visse arrangementer som foregår i noen av Norges største byer. Disse er i regi av våre partnere Coca-Cola Zero og Elkjøp, og en forlenging av turneringen som foregår på Internett. Her blir det anledning til å øve seg i de ulike spillene og delta i andre småkonkurranser.

Har du fortsatt ikke meldt deg på Gamer's Paradise? Register deg her!

Kommentarer (0)

Black Week

onsdag

Følg salget på Gamer.no

Vi har oversikten over alle de beste gaming-tilbudene under hele Black Week og Black Friday.

Se alle tilbudene

Forsiden akkurat nå

Til toppen