Konkurranse

The Elder Scrolls Online

Vi hadde betanøkler til The Elder Scrolls Online

1500 lesere er nå sikret adgang til helgens betatest.

Oppdatering torsdag, 07:54: Nå er alle nøklene delt ut og konkurransen er dermed avsluttet. Opprinnelig artikkel følger under:

Om en drøy måned lanseres etterlengtede The Elder Scrolls Online. Det massive onlinespillet som er basert Tamriel-universet har vært i utviklingen siden 2007, og er en storsatsing fra Zenimax og Bethesda. Dermed erstattes den ensomme utforskingen med samarbeid og konflikter i en dynamisk og enorm verden full av spillere.

– Svært lovende onlineversjon

Mange har ventet på dette spillet i både frykt og spenning, men vår prøvekanin Gøran Solbakken kunne berolige fansen etter at han fikk boltre seg i The Elder Scrolls Online over flere helger tidligere i februar:

– Det føles rett og slett som om jeg befinner meg i det samme, kjente universet, til tross for de mange MMO-elementene. Jeg tvilte aldri på om jeg spilte et Elder Scrolls-spill eller ikke. De ulike områdene, figurene jeg møtte underveis, oppdragene og historien så langt jeg opplevde den hadde den rette følelsen, skrev han i sin sniktitt.

Vår MMO-skribent skrøt også av et dynamisk og actionfylt kampsystem, en god variasjon av fiendetypene, en god historie et høyt nivå på stemmeskuespillet, og konkluderte med at dette blir en svært lovende onlineversjon av det kjente universet.

Bli med i trekningen

Regissør Matt Frior fortalte sent i fjor at Zenimax vil sikre en så smertefri lansering som mulig. De siste månedene har flere og flere fått tilgang til betatesten, og i dag deler Gamer.no ut 1500 tilgangsnøkler til våre lesere.

Oppdatering onsdag, 22:05: Pågangen var litt lavere enn ventet. Vi har nå delt ut nøkler til alle de 1386 leserne som har meldt sin interesse. Vi deler ut de resterende 114 nøklene torsdag formiddag.

The Elder Scrolls Online kommer i salg for Windows 4. april. Spillet dukker også opp på Xbox One og PlayStation 4 til sommeren.

Siste fra forsiden