Konkurranse

Wildstar

Vi har 1500 betanøkler til Wildstar

Bli med i trekningen om å få spille førstkommende helg.

Oppdatering 20. mars, 13:05: Vi har nå gjennomført trekningen og 1500 lesere har fått betanøkler på epost.

I februar delte vi ut tusenvis av betanøkler til WildStar. Først som et samarbeid med internasjonale medier, deretter hadde vi en egen pott eksklusivt for våre lesere. Begge aktivitetene var ekstremt populære.

Nå har vi fått tak i ytterligere 1500 nøkler til dette MMO-spillet utviklet av gamle Blizzard-veteraner. Du kan sikre deg en nøkkel ved å melde deg på trekningen nederst i artikkelen.

– Mye frihet til å eksperimentere

WildStar er et fargesprakende sci-fi-MMO hvor spillopplevelsen avhenger av hvilken klasse du velger. Utviklerne har tidligere jobbet med spill som World of WarCraft, StarCraft og Fallout og lover en spennende historie og en svært personlig opplevelse. De hevder også at spilleren vil få mer av det innholdet man liker best etter hvert som man spiller, og du kan velge en av fire retninger som gir deg unike oppdrag og belønninger som passer din spillestil.

Stemningsfullt.

– Det er mye mer frihet til å eksperimentere her, fordi vi ikke har lyst til å lage et nytt World of Warcraft. Vi vil at våre funksjoner og figurer skal se annerledes ut og styres annerledes. Alt det starter med eksperimentering, fortalte kreativ regissør Matt Mocarski til Gamer.no i et intervju nylig.

Om du er en utforsker vil du for eksempel bli belønnet for å klatre opp høye fjell, finne skjulte huler og andre ting. Forskere tjener på å finne hemmeligheter og gjenstander som de kan bruke til å pusle sammen mysteriet rundt forsvinningen av rasen Eldan.

Fargerikt.

WildStar byr på et helt nytt spillunivers, og det åpner for helt andre friheter for utviklerne:

– Vi har aldri behøvd å skrive handling som passer med den eksisterende historien. Ideer kan komme fra hva som helst. Hvis en designer har en kul ide kan vi skrive det inn i historien, det er lov. Eller hvis noen hadde en idé til en funksjon som kanskje ikke passet helt med det vi allerede hadde etablert, kan vi finne en måte å få det til å passe inn likevel, forklarte Macorski oss.

Vår skribent Gøran Solbakken har lekt seg i det splitter nye universet til NCsoft den siste tiden, og kan melde om et lekent, fargerikt og underholdende onlinespill. Han savner imidlertid de store nyhetene sammenlignet med andre spill i samme sjanger.

Slik deltar du i trekningen

Har du selv lyst til å teste WildStar førstkommende helg? Bruk skjemaet under for å melde deg på trekningen av totalt 1500 nøkler. Vi gjennomfører trekningen torsdag formiddag.

Les også
Anmeldelse: Wildstar

Siste fra forsiden