Konkurranse

Julekalenderen 2016 – Luke 4

Vi har åpnet luke nummer fire i julekalenderen

Trenger du noe å spille på turen hjem i jula?

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Håndholdt-bonanza

I dagens luke slår vi til med en knippe spill av den mer fargerike sorten, og da er det selvsagt selveste Nintendo som er gavenisse, med tre herlige spill til sin håndholdte 3DS-konsoll.

Pokémon Sun.
Nintendo
Fire Emblem Fates: Conquest.
Nintendo

Aller først inviterer vi deg til å glemme vinter og snø med Pokémon Sun, det splitter nye tilskuddet til den kjente rollespillserien. Denne gangen er det den Hawaii-inspirerte regionen Alola som skal utforskes, og her finnes det mer enn nok av hittil uoppdagede lommemonstre, i tillegg til en haug med nye, rare varianter av velkjente, gamle Pokémon. God tur!

Etterpå er det familiefeider og strategiske kamper på agendaen i det taktiske rollespillet Fire Emblem Fates: Conquest. Conquest er utvilsomt det vanskeligste spillet i en trilogi som også omfatter søsterspillet Birthright, og det konkluderende kapittelet Revelation. Vår anmelder var temmelig fornøyd da disse spillene kom ut, og konkluderte med at Fire Emblem aldri har vært bedre.

Super Mario Maker 3DS.
Nintendo

Sist men ikke minst har vi 3DS-utgaven av fjorårsslageren Super Mario Maker. Dette er mer eller mindre en direkte portering av Wii U-utgaven, men med bruk av 3DS-funksjoner som StreetPass og lokal flerspiller. Her er altså muligheten din til å lage og dele dine helt egne Mario-brett mens du sitter på bussen eller på toalettet. Vi ga forøvrig Wii U-utgaven solide skussmål i fjor.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder Tek.no og TU.no.

Spillrulett
780 har spilt i dag

Er du bedre enn snittet?

Siste fra forsiden