Konkurranse

Julekalender 2018 - luke 19

Vi har enda et ferskt spill bak dagens kalenderluke

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

Ferskt Pokémon-eventyr

Dagens lukepremie er Nintendo Switch-spillet Pokémon Let's Go Pikachu, samt en medfølgende Pokéball Plus som man kan bruke med spillet. Premien er levert av Bergsala.

Pokémon Let's Go Pikachu er en nytolkning av de første Pokémon-eventyret som ble gitt ut på Game Boy på 90-tallet. Men denne gangen har utviklerne blandet inn elementer fra Pokémon Go i spillet, blant annet i hvordan du fanger monstre. Vi likte spillet godt, men påpekte at det er en rimelig unik opplevelse.

–Pokémon: Let's Go, Pikachu! og Pokémon: Let's Go, Eevee! fremstår i utgangspunktet som et ganske så annerledes Pokémon-spill, men i realiteten er det egentlig veldig likt det som har kommet tidligere. Joda, man kan nå se pokémon valse rundt omkring på verdenskartet, og fangingen er kraftig inspirert av Pokémon GO, men utenom dette får man servert stort sett den samme opplevelsen som man fikk for henholdsvis 22, 20 og 14 år siden, skrev vi i vår anmeldelse.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
77 har spilt i dag

Klarer du fem riktige?

Siste fra forsiden