Telialigaen Høst: 777 mot Apeks Rebels

– Vi har ingenting å tape

Selvsikre Apeks Rebels møter 777 i Telialigaen mandag.

Apeks-trener Torbjørn «mithR» Nyborg har trua på kampen..
Joakim Riise/Good Game

Den åttende runden av Telialigaens seriespill i Counter-Strike: Global Offensive går av stabelen mandag kveld. I rundens hovedkamp møter de unge håpefulle i Apeks Rebels, et 777-lag som står i fare for å gå glipp av sluttspillet for første gang i klubbens historie.

Se kampen på NRK LL35 sin Twitch-kanal klokken 19:00.

Skjermdump fra Gamer.no

Med kun to runder igjen å spille ligger 777 på en overraskende fjerdeplass i seriespillet, kun tre poeng foran VOID som jager sluttspillplass rett bak. Akkurat dét bekymrer ikke lagleder Kristian «akEz» Kornbakk.

– Alt i egne hender

– Vi er ikke i en veldig ukomfortabel posisjon spør du meg. Sist jeg sjekket er vi i sluttspill-posisjon med alt i egne hender, sier Kornbakk, som går inn i kampen på lik måte som alle andre kamper.

Dette er 777 Esports

Vis mer

no Haris «H4RR3» Hadzic
no Kristian «akEz» Kornbakk
no Mikael «mikki» Gaup
no Preben «Trax» Martinsen
no Steffen «SLY» Amundsen

no Steffen «fletch» Granerud (trener)

LES OGSÅ: 777 dager med 777 eSports

– Kampen mot Rebels blir som alle andre kamper vi spiller. Vi skal spille vårt spill å vinne. Vi har sett de spille i det siste og føler vi skal ha god kontroll på dem. De har ikke gitt oss grunn til å være redde, røper laglederen.

– Ser ut til å ha det vanskelig

Apeks Rebels på sin side har gjort sakene sine bra i årets seriespill og ligger på andreplass, kun tre poeng bak SKADE X som topper tabellen.

– 777 er en bra gjeng, og vi er jo gode kompiser med de som spiller på laget. For meg personlig har jeg jo en automatisk forkjærlighet for Kristian, Preben og Steffen ettersom jeg har jobbet med dem før. Vi respekterer alle på laget, og vet selvfølgelig at de kan spille bra Counter-Strike, forteller lagets trener Torbjørn «mithR» Nyborg.

LES OGSÅ: Gamer.no arrangerer Valorant Open som en del av Riots offisielle turneringer

Dette er Apeks Rebels

Vis mer

no Ådne «sense» Fredriksen
no Viktor «vHw» Høiby Wadman
no Sindre «Tapewaare» Ellefsen
no Tobias «berzerk» Bertelsen
no Patrik «Brave» Karlsen

dk Torbjørn «mithR» Nyborg

– Akkurat nå ser de ut til å ha det vanskelig, og det skal vi selvfølgelig utnytte. Vi spiller kampen for å vinne, og jeg tror at vi kan ta alle poengene. Vår plass i sluttspillet er sikret, så vi har ikke noe å tape - det har til gjengjeld de, avslutter dansken.

Skjebneoppgjør også i bunnen

I bunnen av tabellen blir det spennende når Bitfix Gaming møter Foxed Gaming i kampen om overlevelse i den øverste divisjonen, begge lag står foreløpig med tre poeng hver etter syv seriekamper. Et sluttspill-jagende VOID skal ut i aksjon mot Metizport som ligger på en foreløpig 9. plass.

Siste serierunde før sluttspillet spilles allerede neste mandag 24. oktober.

Siste fra forsiden