Individual Skill i King of Nordic

– Vi har med en av Norges beste ledere

Mikslaget Individual Skill er fulle av selvtillit før årets siste King of Nordic-sluttspill.

Benjamin «Beno» Svendsen har troen på laget sitt. Her under Digitality X 2017.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Årets siste sluttspill i King of Nordic spilles fredags kveld. Etter at NPL her0ez har prøvd seg to uker på rad uten å vinne, er det nok et nytt lag som skal ut i dyst. Denne gangen er det mikslaget Individual Skill, som i intervjuet mener de er gode nok til å ta hele turneringen.

Norges beste leder

DISSE SPILLER FOR INDIVIDUAL SKILL

Vis mer

Benjamin «Beno» Svendsen
Jonas «firewarrior» Hajib
Henrik «Logiic» Opstad
Fredrik «slabzki» Slabinski
Jarand «Jay9» Lein

Lagleder Benjamin «Beno» Svendsen ser på seg selv som en meget sterk leder, og har fått med seg spillere som han tror kan knekke koden.

– Vel det er jo ingen tvil om at vi har med en av Norges beste ledere, og noen fremadstormende talenter i lagoppstillingen. Så planen vår er egentlig bare spille enkelt, holde oss rolige og høre på taktikken så går det veien, sier en selvsikker Svendsen.

Kapteinen er ikke særlig blyg rundt sine egne ferdigheter. På spørsmål om hvem lederen i laget er, sier han følgende.

– Det er meg, selvfølgelig. Jeg har alltid vært en ledertype og leser spillet utrolig bra, jeg er også flink til å få gutta til å føle seg selvsikre. Dette er essensielt om de skal spille på toppnivået sitt. De vet også at jeg stiller enorme krav, noe som jeg tror motiverer dem til å spille enda bedre. Jeg treffer også ganske godt om jeg føler for det.

Svendsen har også mange lovord om sine lagkamerater før kveldens sluttspill.

– «Slabzki» er nok en av beste talentene i landet. Han har imponert meg sykt mye. Med sitt ukrainske blod, skulle du nesten trodd han var den nye «s1mple». Har aldri spilt med «Jay9» før, men han er meget flink med nades og har mange påvirkningsdrap, sier han om to av sine lagkamerater, før han fortsetter.

– «Logiic» liker å se på seg selv som den nye «Stewie2k». Han har solid treffsikkerhet, og hvis Desert Eaglen hans sitter kan det bli farlig. «firewarrior» har nok vært den beste for laget vårt under kvalifiseringen, han er en miks-spiller som har klikket helt i det siste. Han er rolig, clutch, har sterk treffsikkerhet og forståelse for spillet.

I forrige uke sa Anders «aNdz» Kjær at mange av spillerne som deltar i King of Nordic har problemer med at de stivner når de tar ledelsen. Svendsen sier han har resepten.

– Som sagt skaper jeg som leder mye selvtillit innad i laget. Alle har troen på mine avgjørelser. Jeg tror så lenge folk hører etter og spiller enkel Counter-Strike skal vi unngå å choke.

Svendsen sier at motstanderne på fredag ikke har særlig betydning, og at de ikke kjenner til de.

– Ingen har lag utenom. Sesongen i Telenorligaen er ferdig nå, så de fleste på laget leter for øyeblikket etter et lag.

Les også
– Jeg tror vi endelig får se litt av monsteret som vi vet bor i han

Og hvis laget stikker av med seieren, og blir konge over nyttår, blir pengene brukt på ting spillerne har lyst på.

– Hvis vi vinner King of Nordic går nok pengene til både kebab og skins.

Gamer.no i samarbeid med ESEN

I samarbeid med ESEN arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige og Finland. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4500 kroner, og vinner man fem uker på rad får man en jackpot på omlag 23 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:05 fredag 14. desember.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden