Datakrigerne i King of Nordic

– Vi har noe spennende på gang i Demise

Datakrigerne gjør seg klar for King of Nordic, med fire av fem Demise-spillere på laget.

Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Ny uke, nye muligheter. Nok en gang skal Datakrigerne ta opp kampen med de andre nordiske kjempene i King of Nordic. Denne gangen er riktig nok fire av fem spillere på lag i Demise fra før, men velger likevel å spille under et annet navn.

Forrige runde ble heller ingen suksess for Norge.

Christian «DreamcatchR» Paulsen i Datakrigerne sier at kvalifiseringen gikk veldig greit.

– Vi manglet kun «mikki» fra Demise i kvalifiseringen, så vi cruiset greit gjennom den uten de store problemene, sier Paulsen.

Se King of Nordic fredag kveld klokken 19:05 »

Har tro på laget

DISSE SPILLER FOR DATAKRIGERNE

Vis mer

Håvard «kfreq» Ytreland
Christian «dreamcatchR» Paulsen
Eskil «LaX» Bjørnsen
Daniel «zykes» Jensen
Anders «Savvy» Sundet

Han sier at siden de fleste er fra Demise, så kjenner de hverandre godt og benytter tiden de har.

– I inngangen til sluttspillet så spiller vi i Demise sammen når vi kan. Vet ikke hvem vi møter der, men burde klare å hamle opp med de fleste. Vi har noe spennende på gang i Demise, og «kfreq» som spiller i stedet for «Mikki» er en god spiller.

Christian «dreamcatchR» Paulsen tror laget hans kan gjøre det bra.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Paulsen håper at streamingen av kvalifiseringen bringer med seg flere deltakere.

– For King of Nordic har det sikkert betydning at det nå streames i kvalifiseringene. Om flere bedre lag melder seg på, så kan det bli morsomt, mener Paulsen.

Nylig annonserte Good Game at Telenorligaen skifter navn til Telialigaen og inngår en stor avtale med Telia. Paulsen håper dette får positiv innvirkning.

– Kult å se at det jobbes med produktet. Telia er en stor aktør som virkelig har bevist at de har tro på e-sport. Hva avtalen vil forbedre aner jeg ikke, vi får bare sitte her å håpe på at det brukes midler til å profesjonalisere, øke premiepotter, øke mediedekning og lignende.

Les også
– Med tanke på Twitter-gamet før helgen så forventet jeg litt mer banter

Sluttspillene flyttes også til Oslo. Paulsen mener det er riktig.

– På tide spør du meg. Nå kommer det garantert folk å ser på.

Paulsen legger også vekt på at han tror på prosjektet han deltar i, og sier at de skal spille sammen mye fremover, uavhengig av resultat på fredag.

– Har virkelig tro på dette Demise-laget. Roller og kommunikasjonen fungerer bra, med nok trening skal det ikke være et spørsmål om vi kommer topp fire neste sesong, avslutter Paulsen.

Gamer.no i samarbeid med ESEN

I samarbeid med ESEN arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige og Finland. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4700 kroner, og vinner man fem uker på rad får man en jackpot på omlag 28 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:05 fredag 10. mai.

Siste fra forsiden