Counter-Strike: GO / Telenorligaen

– Vi har spillere som kan skyte minst like hardt som Demise

Duket for mer norsk Counter-Strike lørdag kveld.

Demise/Celestial/Valve/Gamer.no

Lørdag starter fjerde runde i førstedivisjon i Telenorligaen, og det TV-sendte Counter-Strike-denne kvelden er oppgjøret mellom Celestial Gaming og Demise som skal i ringen. De to lagene ligger nesten likt på tabellen i det seriespillet nærmer seg halvveis, så konkurransen spisser seg til.

Sjekk oppdaterte tabeller og kampoversikt for Telenorligaen her »

– Demise er et godt lag, men ikke umulig å vinne mot

Celestial Gamings kaptein Kristian «Akez» Kornbakk vil prøve å utnytte svakhetene til Demise.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Celestial Gaming sin lagkaptein, Kristian «Akez» Kornbakk, forteller at oppgjøret vil bli en utfordring, men utelukker ikke at han og lagkameratene kan seire hvis de spiller kortene sine rett.

– Forventningene til kampen er at det så klart blir en tøff match. De er et godt lag, men på ingen måte umulig å vinne mot. De har svakheter som alle andre lag, så om vi klarer å utnytte de, så tror jeg det kan bli en bra match for oss.

– Kan du fortelle litt om hvilken av spillerne på motstanderlaget du synes utgjør den største trusselen for dere?

– «KORN» har vel vist seg som deres åpenbart sterkeste spiller over tid nå, men han er menneskelig som alle andre og er fullt mulig å stoppe. Vi har spillere i laget som kan skyte minst like hardt.

Celestial Gaming ble nylig spådd å ende opp på femteplass i vårens Telenorliga, men Kornbakk forteller at laget sikter enda høyere.

– Målsetningen er og har vært topp fire fra starten. Noen dårlige resultater har gjort den oppgaven vanskeligere for oss, men vi gir ikke opp på det før det er teoretisk umulig. Vi spiller så godt som vi kan og om det holder gjenstår å se.

DISSE SPILLER FOR CELESTIAL:

Vis mer

Michael «haggis» Hagland
Kristian «akez» Kornbakk
René «zynthex» Lystad
Thomas «base» Finnøy
Simen «tOAp» Tangstad

DISSE SPILLER FOR DEMISE:

Anders «aNdz» Kjær
Jon «DaY» Thomas Rudstrøm
Christian «moen» Moen
Henrik «Neto» Kristengård
Kristian «KORN» Hokland

– Hvordan har treningen vært og har dere forberedt dere noe spesielt før denne kampen?

– Treningen opp mot kampen har bestått mye av å ha fokus på å ha det mer gøy når vi spiller, så vi ikke blir frustrerte og lei når ting går litt imot. Det har funket bra føler jeg.

Demise: – Vi bør være det bedre laget i denne kampen

Les også
Apeks Rebels annonserer nytt lag

Demise, som nylig tok førsteplassen på The Convention, er Celestial Gaming sine utfordrere på lørdag. Lagkaptein Anders «aNdz» Kjær forteller at de er svært selvsikre angående kampens utfall.

– Vi forventer ingenting annet enn 2-0 til oss. Vi bør være det bedre laget i denne kampen.

Demise-gutta åpnet første runde av Telenorligaen med uavgjort mot Tien Len og et tap mot Oslo Lions i andre runde. Kjær forteller at denne kampen derfor er blitt enda viktigere.

Demise-kaptein Anders «aNdz» Kjær forventer seier og tre poeng.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

– Det er klart at den er utrolig viktig. Vi har hatt en litt «dårlig» start, og det er ikke rom for å miste noen flere poeng om vi vil til sluttspillet.

Når Kjær blir spurt om lagtrening og forberedelser til kampen forteller han at de foretrekker å være forberedt, til tross for å være relativt trygg på kampens resultat.

– Vi har dessverre ikke fått tid til å trene så mye med «Neto» enda, og ikke noe spesifikt mot denne kampen, men vi skal prøve å få inn litt før helga, samt gjøre litt ekstra jobb på begge kartene.

Demise-kapteinen er ikke helt sikker på hvem som utgjør den største trusselen hos Celestial, men holder en knapp på den tidligere Oslo Lions-spilleren.

– Det har vært veldig forskjellig fra gang til gang jeg har sett dem spille. «Base» er en stabil spiller som fort kan være nøkkelen for dem.

Oppgjøret mellom Demise og Celestial Gaming sendes på GamerTV lørdag 12. mars klokken 20:00.

Siste fra forsiden