Cyberpunk 2077

– Vi jobber fremdeles med å gjøre Cyberpunk 2077 bedre

CD Projekt RED er ikke ferdige ennå.

Cyberpunk 2077.
CD Projekt RED

I en direktesendt video fortalte CD Projekt REDs oppdragsregissør, Pawel Sasko, at utviklerne bak spillet fremdeles ser på hva de kan gjøre for å gjøre spillopplevelsen bedre. Dette melder The Gamer.

– Vi forbedrer fremdeles spillet, fordi vi vet at det er jobb igjen å gjøre. Vi er svært glade for at dere likte patch 1.5, og det gir oss mer giv til å jobbe for dere, fordi dere har vist at dere likte oppdateringen, fortalte Sasko i streamen.

Oppdragsregissøren ville ikke gå mer i detalj, men forteller at han daglig ser gjennom nye oppdrag, snakker med teamet, og jobber videre med de planlagte utvidelsene til spillet.

Fikk stor oppdatering

Cyberpunk 2077.
CD Projekt RED

Det var i februar at Cyberpunk 2077 fikk en stor ny oppdatering, i tandem med de fullverdige lanseringene til PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

I oppdateringen endret utviklerne en rekke ting i spillet, og la til funksjoner som spillerne har bedt om siden slipp. For eksempel kan man endre utseendet til hovedpersonen, trafikken har blitt bedre, og den kunstige intelligensen har fått en overhaling.

Et annet team hos CD Projekt RED jobber nå med det neste store The Witcher-spillet. Selv om det kommende store The Witcher-spillet dropper CD Projekt REDs spillmotor – RedEngine – til fordel for Unreal Engine 5, skal Cyberpunk 2077 fortsatt bruke spillmotoren i de kommende utvidelsene.

Da oppdateringen kom, tok vi en ny titt på spillet, og likte mye.
Er Cyberpunk 2077 endelig friskmeldt? »

Siste fra forsiden