Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 for PlayStation 5 og Xbox Series X/S ute nå

Sammen med svær oppdatering for spillet.

PlayStation 5- og Xbox Series X/S-versjonene for Cyberpunk 2077 er omsider tilgjengelige. Lanseringen – som kommer vel over et år etter spillets opprinnelige lansering – ble bekreftet tirsdag i en videopresentasjon fra utvikler CD Projekt RED.

Slik ser Cyberpunk 2077 ut på Xbox Series X.
CD Projekt RED

De nye konsollversjonene er gratis for de som allerede eier Cyberpunk 2077 på PlayStation 4 eller Xbox One, og byr på diverse forbedringer til både ytelse og visuell kvalitet.

På PlayStation 5 og Xbox Series X kan spillere velge mellom Performance Mode med 60 bilder i sekundet eller Ray Tracing mode med strålesporing og 30 bilder per sekund. Begge skilter med dynamisk 4K-oppløsning, mens Xbox Series S låser spillet til 30 bilder i sekundet og dynamisk 1440p-oppløsning.

Alle som vil kan teste nyversjonene helt gratis på PlayStation 5 eller Xbox Series X/S. En prøveversjon gir deg opptil fem timer med spillet på en av de nye konsollene, men denne er kun tilgjengelig frem til 15. mars.

Flere endringer

Sammen med de nye versjonene har CD Projekt rullet ut en omfattende oppdatering for Cyberpunk 2077. Patch 1.5 introduserer en rekke endringer for spillopplevelsen, inkludert funksjoner spillere har bedt om helt siden spillet kom ut.

Blant disse er muligheten til å endre utseendet til V, spillets protagonist. Utvikleren har også fikset på trafikken, og andre bilister vil nå ha mer naturlige reaksjoner til å for eksempel bli krasjet inn i eller skutt etter.

Oppdateringen lover andre forbedringer til spillets kunstige intelligens, spesielt i kampsituasjoner. En haug med balanseendringer har også kommet på plass, og både våpen og egenskaper er kraftig justert. Som et resultat av dette påpeker CD Projekt at spillere er nødt til å hoppe inn i Perks-treet for å tilegne erfaringspoeng på nytt.

Du kan lese mer om de mange endringene i Patch 1.5 via spillets nettsider.

LES OGSÅ: Årets Call of Duty blir en oppfølger til Modern Warfare fra 2019 »

Siste fra forsiden