Left 4 Dead

– Vi jobber så absolutt ikke med mer Left 4 Dead

Valve avkrefter rykter om at serien er på vei tilbake.

Illustrasjonsbilde hentet fra Left 4 Dead 2.
Valve

Den siste tiden har det sirkulert rykter om et comeback for Left 4 Dead-serien. Det kunne imidlertid ikke være lengre fra sannheten, forteller Valve.

Det første Left 4 Dead-spillet kom ut i 2008.
Valve

I en uttalelse til IGN avviser utvikleren at det jobbes med hverken Left 4 Dead 3 eller noe annet relatert til serien. Valve innrømmer at det har kikket på muligheter for å bringe serien tilbake, men det begynner å bli noen år siden.

– Vi har sett noen rykter poppe opp rundt dette de siste månedene. Vi utforsket så vidt muligheter for en ny generasjon med Left 4 Dead for et par år siden. Men vi jobber så absolutt ikke med noe Left 4 Dead-relatert nå, og vi har ikke gjort det på flere år, heter det i uttalelsen.

Ifølge Valve er ryktene kun et uærlig forsøk på å skape spenning blant fans og i media. Utvikleren runder så av med å nok en gang konstatere at det ikke jobbes med noe nytt Left 4 Dead-spill «akkurat nå», som dermed holder døren på gløtt for at noe vil skje i fremtiden.

Det har nå gått ti år siden vi fikk det forrige Left 4 Dead-spillet – Left 4 Dead 2. I den perioden har det stadig vekk vært snakk om et nytt spill, men enn så lenge får serien altså leve videre som fansens bevis på at Valve ikke vet hvordan man lager tre hovedspill i samme serie.

Valve jobber for øvrig med et nytt Half-Life-spill.
Det blir riktignok et VR-spill, som skal slippes til våren »

Siste fra forsiden