Vi kalte det et av fjorårets beste spill

Nå er første episode av Life is Strange gratis.

Square Enix

Flere i Gamer.no-redaksjonen lot seg rive med av det melankolske tenåringslivet i Life is Strange da det tok spillverden med storm i fjor. Vi listet det sågar opp som et av fjorårets aller beste spill, og derfor er det ekstra hyggelig at enda flere nå får muligheten til å oppleve det mystiske tidsparadokset fra Dontnod Entertainment.

Max' forhold til bestevennen Chloe står sentralt i Life is Strange.
Square Enix

Tidligere denne uken kunne de franske utviklerne nemlig annonsere at den første episoden av Life is Strange nå er gratis for alle. Nyheten gjelder da for samtlige utgaver av spillet, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Windows, Mac og Linux.

Tidsreisende Veronica Mars

I Life is Strange ankommer man den søvnige forstadsbyen Arcadia Bay idet merkelige ting er i ferd med å skje. Hovedrolleinnehaver – den unge tenåringsjenta Max – får uhyggelige glimt av fremtiden, og det bare øyeblikk før hun oppdager at hun kan reise fram og tilbake i tid.

Forvent deg flere moralske valg underveis.
Square Enix

Spillet består av totalt fem episoder, og i likhet med Telltales moderne eventyrspill er opplevelsen svært handlingsfokusert. I våre tidligere artikler om Life is Strange har vi beskrevet historien som like deler Veronica Mars og Twin Peaks, og det er antagelig ikke det verste man kan sammenlignes med:

– I et svært sterkt spillår med titler som The Witcher III: Wild Hunt, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Bloodborne og Fallout 4 mener jeg i fullt alvor Life is Strange på sitt beste overgår dem alle, skrev vår anmelder.

Nå jobber utvikler Dontnod med et nytt spill:
Les vårt intervju om actionrollespillet Vampyr »

En ny trailer viser hvorfor Life is Strange er verdt å sjekke ut.

Siste fra forsiden