Telialigaen - Playerunknown's Battlegrounds

– Vi kan vinne alle kampene vi velger å ta

Piratkameratene trakk lengste PUBG-strå i Telialigaens tredje runde.

PUBG Corp.

Tredje runde med Playerunknown's Battlegrounds i Telialigaens høstsesong er unnagjort. Fortsatt er det Sakura Zensen som rager høyest på tabellen, men det var Piratkameratene som var sterkest på onsdag.

58 poeng på rundens fem kamper løftet piratene opp på en foreløpig andreplass sammenlagt. Amund «glAmund» Skriubakken er godt fornøyd med de tre første kartene, men skulle gjerne tatt noen flere poeng på de to siste.

– Det gikk jo nokså bra. Vi starta i alle fall veldig godt i de tre første kampene. Kunne absolutt skvist ut en del flere poeng på de siste to også, så det var synd vi lot Sakura forbli på toppen totalt sett, konstaterer Skriubakken overfor Gamer.no.

Du kan følge PUBG i Telialigaen hver onsdag på Twitch-kanalen til Gamer.no. Kampstart er klokken 19:00.

– Føler oss ganske solide

Piratkameratene ligger nå kun seks poeng bak tabelltoppen. Kvartetten har klart flest plasseringspoeng, og kan også skryte av 84 elimineringer – sammenlignet med Sakuras 104.

Slik ser PUBG-tabellen ut etter tre runder i Telialigaen.
Telialigaen.no

Som «glAmund» forteller har laget helt klart funnet flyten, og han trekker frem det gode samspillet som en av hovedgrunnene.

– Vi føler oss ganske solide. Med «Clayzilla» som lagleder, samt input fra «Keano», så har vi veldige rene og gode roteringer og prioriteringer på det som er tilgjengelig rundt, forklarer Skriubakken og fortsetter:

– Det er alltid ting vi kan gjøre bedre, men det er først og fremst det at vi er gode venner som gjør at vi har et utrolig godt samarbeid og hundre prosent tillit til hverandre. Og da vet jeg at vi alltid kan vinne alle fights vi velger å ta.

Enda er det lenge igjen av sesongen, og mye kan skje, men «glAmund» er ikke i tvil om at Piratkameratene skal henge med i toppen hele veien.

– Det er ingen tvil om at vi kommer til å konkurrere om førsteplassen ut sesongen.

Apeks henger med

Mens Sakura Zensen har fått mye oppmerksomhet hittil denne høsten, har Apeks fløyet litt mer under radaren. Det er mye takket være en skuffende åpningsrunde fra den regjerende Telialiga-mesteren, som Erik «Simsy» Gravrok helst har lyst til å glemme.

Les også
– Dersom vi klarer å unngå berg-og-dalbane-spøkelset så vinner vi
«Simsy».
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Good Game

– Første dagen koste vi oss med 22 poeng på fem kamper. Det var jo gøy, melder en meget sarkastisk Gravrok til Gamer.no.

Heller ikke de to påfølgende rundene har gått helt etter planen for Apeks, selv om gutta plukket henholdsvis 58 og 45 poeng. «Simsy» mener laget har slitt med å holde fokus, ettersom Telialigaen til tider kan være meget uforutsigbar.

– Hvis du vil kan du være helt sykt grådig i Telialigaen, og komme unna med ting. Plutselig kommer en klovnebil med fire UMPs (maskinpistoler, journ.anm) inn og knekker splitten din i første sirkel. Så ja, Telialigaen kan være veldig frustrerende.

Til tross for litt klabb og babb holder Apeks en foreløpig tredjeplass på tabellen, 27 poeng bak Sakura. Det forspranget skal nå kortes ned, og «Simsy» har planen klar for hvordan det skal gå til.

– Jeg tror vi må klare å legge igjen forventningene ved døra, og vite at vi faktisk er bedre enn alle de andre. Merker på alle at man setter lista på «perfekt» når det er forventet at vi skal vinne. Når vi da spiller mot folk som er relativt gode mekanisk og som gir faen, så kan det bli hett, selv for oss. Så å slappe av og farme noobs burde holde for å vinne. Ikke prøve å spille perfekt, men heller bare rulle med kaoset, er Gravroks analyse.

PUBG-sesongen i Telialigaen fortsetter onsdag 10. november. Du kan få med deg kampene fra klokken 19:00, på Twitch-kanalen til Gamer.no.

Siste fra forsiden