Konkurranse

Julekalender 2021 - Luke 8

Vi lodder ut en av de beste spillmusene vi har testet i dag

Premiedrysset fortsetter!

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Spillmus i toppsjiktet

Logitech G Pro X Superlight.
Mikkjell Lønning/Gamer.no

Dagens premie er en av de beste spillmusene vi har testet her på bruket. Logitech G Pro X Superlight veier mindre enn 63 gram, uten at produsentene har sett seg nødt til å lage hull på dekselet. Målet her er å fjerne alle distraksjoner, og la spilleren fokusere på å vinne.

Bakt inn er Logitechs mye elskede HERO 25K-sensor, som skal by på sterk kontroll. I tillegg skal musa gli godt og uten å møte hinder med PTFE-putene som sitter på undersiden.

Den trådløse musa skal vare i opptil 70 timer, før batteriet er tappet.

Premien er levert av Logitech, og er ifølge vår samarbeidspartner Prisguiden.no verdt om lag 1000 kroner.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å skrive inn navn og e-postadresse også. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på tirsdager.

Premiene sendes ut i januar.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
Spillrulett
80 har spilt i dag

Hvor mange spill klarer du?

Siste fra forsiden