Nettmøte

LGB eSports / Counter-Strike: GO

– Vi satser minst like mye nå som før «rain» ble kjøpt ut

LGB-spillerne «Rubino» og «Mystic» stilte i nettmøte på Gamer.no.

Her er LGB i aksjon under ESL One tidligere i år.
Marcin Wróbel/ESL

LGB eSports er for øyeblikket Norges beste og mest suksessrike Counter-Strike: Global Offensive-lag. De har slått flere internasjonale topplag i løpet av de fem første månedene i 2015, og imponert i de største turneringene med gode resultater.

Samtidig har nordmennene støtt på noen utfordringer med spillerbytter den siste tiden. Nylig ble stjernespilleren Håvard «rain» Nygaard kjøpt av Team Kinguin, og svenske Mikail «Maikelele» forlot laget etter et kort prøveopphold.

Svarte leserne på spørsmål

Disse spiller for LGB eSports:

Vis mer

Ruben «RUBINO» Villarroel
Joakim «jkaem» Myrbostad
Pål «Polly» Kammen
Preben «prb» Gammelsæter (reserve)
Kristoffer «Mystic» Michelsen (reserve)

Laget står for tiden med kun tre aktive spillere i lagaoppstillingen. Preben «prb» Gammelsæter og Kristoffer «Mystic» Michelsen har spilt som reserver i flere uker, og det er ventet en bekreftelse på endelige overganger om kort tid nå som jukseanklagene mot Mystic viste seg å være falske.

Oppdatering 28. mai: Kristoffer «Mystic» Michelsen blir LGBs fjerde spiller »

Kristoffer «Mystic» Michelsen blir mest sannsynlig LGB sin neste spiller. Onsdag stiller han til nettmøte.

Onsdag klokken 14:00 kunne du møte Ruben «Rubino» Villarroel og Mystic i et nettmøte her på Gamer.no. Spillerne som til daglig figurerer i et flertall turneringer rundt om i Europa satt av en hel time til å svare på spørsmål fra våre lesere.

Rubino har vært en bauta i norsk Counter-Strike, og figurert på de fleste topplag i Norge, inkludert Temp.no, Lions, H2K og London Conspiracy.

Mystic har tidligere vært medlem av Infurity og Partyastronauts, og havnet på radaren til LGB når Håvard «rain» Nygaard var på vei ut.

LGB fikk inn over 80 spørsmål, og under ser du hva de rakk å svare på i løpet av timen de to spillerne hadde til rådighet denne gangen:

Siste fra forsiden