Entelechy i King of Nordic

– Vi startet på nytt med meg og «hEllberg»

Mikael «mikki» Gaup forteller om et lag med god kjemi før sluttspillet i King of Nordic.

Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Fredag er det klart for nordisk Counter-Strike i King of Nordic igjen, og etter at Entelechy stakk av med tre ukeseire på rad før tapet forrige fredag, var det endelig duket for en ny norsk kvalifisering. Grunnet Copenhagen Games, ble var det mange lag som vanligvis ikke deltar som kom seg langt. Likevel var det de nybakte The Gathering-mesterne Entelechy som stakk av med seieren.

Laget fikk nylig inn to nye spillere, og ønsker å bruke muligheten i King of Nordic til å bli varme i trøya.

Lettere å kvalifisere seg på grunn av Copenhagen Games

DISSE SPILLER FOR ENTELECHY

Vis mer

Ole «Saidonz» Christensen
Jonathan «Zame» Nyhagen
Henrik «Cryptik» Asphaug
Christoffer «hEllberg» Andersen
Mikael «mikki» Gaup

Mikael «mikki» Gaup er en av nyervervelsene i Entelechy, og han forteller dette er den første runden det nye laget deltar i King of Nordic, siden den gamle lagoppstillingen fullførte den forrige runden sammen.

– Det her var den første kvalifiseringen der jeg og «hEllberg» spiller med Entelechy, så jeg kan ikke si så mye om de siste ukene i King of Nordic. Denne gangen var det lettere å kvalifisere seg, med tanke på alle som var i København. Vi har ikke trent spesifikt mot selve turneringa. Vi fokuserer på å trene på vårt eget spill og bli bedre på det.

Mikael «mikki» Gaup og Entelechy funker bra sammen både sosialt og spillmessig.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Laget vant som kjent The Gathering med en annen spiller enn sin faste oppstilling, men likevel føler Gaup at laget begynner å ta form.

– Vi synes alle fem fungerer bra sammen, og vi tror jo at vi kan bli mye bedre enn det vi er per dags dato. Utenom treningene så er vi som en kompisgjeng, vi kommer alle godt overens og koser oss som regel når vi trener.

Rollene innad i laget er ikke helt definert enda, om man skal tro Gaup.

– Vi startet på nytt med meg og «hEllberg». Men de tre som var der fra før har jo kjemien sammen og vet hvordan de spiller. Men jeg føler vi passer veldig godt inn i måten de spiller på. Jeg og «hEllberg» har ingen faste roller, vi gjør forskjellige ting på forskjellige kart og taktikker. Mens «Saidonz», «Zame» og «Cryptik» gjør det de gjorde tidligere.

Om kritikken laget har fått både siden de ikke deltok på Copenhagen Games, og for jukseanklagene laget har fått, bryr ikke Gaup seg i det hele tatt.

– Jeg bryr meg ikke noe om kritikken, jeg ble med i et bedre lag, sier Gaup kontant.

Gaup forteller også at det er vanskelig å tyde hvem som blir den tøffeste motstanderen i sluttspillet.

Les også
Siste sjanse for å sikre PUBG-sluttspill i Telialigaen

– Danmark har vært gode de siste ukene når de spiller med et bra lag. Men dette varierer fra uke til uke. Plutselig kan svenskene ha et sterkt lag, men det aner man ikke på forhånd, avslutter Gaup.

– Tor-Steinar lurer på hva dere skal bruke pengene til?

– Jeg tenker at vi tar han med på en utepils midt i Oslo sentrum en dag i nærmeste fremtid.

Gamer.no i samarbeid med ESEN

I samarbeid med ESEN arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige og Finland. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4500 kroner, og vinner man fem uker på rad får man en jackpot på omlag 23 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:05 fredag 6. april.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden