Greedfall 2: The Dying World

Vi storkoste oss med Greedfall – nå får actionrollespillet en oppfølger

Greedfall 2: The Dying World kommer i 2024.

Actionrollespillet Greedfall skal få en oppfølger. Det kunne Nacon og utvikler Spiders avsløre denne uken.

Det nye spillet ble avduket med en kort annonseringstrailer, som du kan se over. Her bekreftet Spiders at Greedfall 2: The Dying World – som spillet skal hete – vil lanseres en gang i 2024.

Denne gangen er det en ny historie som skal fortelles, og spillere plasseres i skoene til en stakkar som blir bortført fra øya Teer Fradee og sendt til å arbeide som slave i landet Gacane. Her blir man nødt til å vinne sin frihet, og ta opp kampen mot landets undertrykkere.

Ifølge Spiders bygger spillet videre på forgjengerens fokus på valg og konsekvenser. Kampsystemet skal imidlertid få en overhaling, der bruk av taktikk blir langt viktigere. Akkurat hvordan dette skal se ut vet vi enda ikke.

Her på bruket fikk det første Greedfall en svært positiv mottakelse. Vår egen Øystein Furevik gikk til og med så langt som å kalle spillet «et av årets og kanskje tiårets største spillopplevelser», til tross for et par skavanker.

– Det som definerer Greedfall er historien. Den er så og si alltid i fokus, og den er noe av det beste jeg har hatt gleden av å ta del i. Det er nesten som om vi selv blir transportert til denne øya, og bare glir inn i landskapet, var konklusjonen den gang.

LES OGSÅ: Ron Gilbert skuffet over kritikken mot Return to Monkey Islands visuelle stil »

Siste fra forsiden