Vi utvider StarCraft II-turneringen

Ny timeplan og flere kvalifiseringsrunder.

For en ukes tid siden annonserte vi at vi at vi kom til å avholde en landsomfattende StarCraft II-turnering. Det vi har sett er at det kan være vrient for mange å delta med det opprinnelige oppsettet, og vi har derfor valgt å endre litt på hvordan kvalifiseringen skal gjennomføres.

Vi håper at endringen vil gjøre at flere får muligheten til å delta. Siden vi nå åpner for flere datoer gjør det at det blir lettere for folk å kunne bli med. Vi forstår at forandringen kan være uheldig for noen, men tror at det vil gagne de fleste.

I stedet for det oppsettet vi opprinnelig tenkte å ha kommer vi nå til å operere med kvalifiseringsrunder. Hver kvalifiseringsrunde vil foregå som en turnering: konkurrentene spiller i et best-av-tre-oppsett, og avanserer mot toppen. Totalt blir det fire delturneringer hvor det er mulig å kvalifisere seg på hvilken som helst av dagene. Slås man ut i en kvalifiseringsrunde kan man likevel prøve igjen i en av de senere rundene. De fire beste fra hver kvalifiseringsrunde skal så møtes til sluttspill den 22. og 23. oktober.

For dere som allerede har meldt dere opp til turneringen onsdag 3. oktober betyr dette egentlig bare at det endres litt på hvordan kvalifiseringen utarter seg. Det er som sagt også mulig å melde seg opp på en av de andre kvalifiseringsrundene dersom den nye planen ikke passer.

Det spilles så mange runder som vi rekker på en kveld. Hvis det ikke blir ferdig i løpet av en kveld fortsetter vi fra der vi slapp klokka 20 neste dag.
Deltakerne bes sette av tid til å spille minst tre runder per kveld.

Timeplan for StarCraft II-turneringen:

Første kvalifiseringsrunde: 3. oktober fra kl. 20:00Andre kvalifiseringsrunde: 9. oktober fra kl. 20:00Tredje kvalifiseringsrunde: 11. oktober fra kl. 20:00Fjerde kvalifiseringsrunde: 15. oktober fra kl. 20:00

Sluttspill: 22. oktober fra kl. 20:00 Finale på Oslo City: 27. oktober

Merk da at finalen vil gå som planlagt, og at hovedpremiene fremdeles er de samme. Det kommer også til å bli delt ut mindre premier til deltakerne i kvalifiseringsrundene.

Slik spiller du i turneringene

Regler for StarCraft II-turneringen

Siste fra forsiden