Vice City Stories til PS2

Rockstar har bekreftet det de fleste allerede visste: Grand Theft Auto: Vice City Stories er på vei til PS2.

Det har i lengre tid gått rykter om at PSP-spillet Grand Theft Auto: Vice City Stories skulle komme til PS2, og med tanke på at forgjengeren (Liberty City Stories) tok turen fra PSP til PS2 var det nok uansett få som noensinne tvilte på at det samme ville skje her.

Bilde fra PSP-versjonen

Nå har Rockstar i følge Gamespot bekreftet at Vice City Stories faktisk er på vei til PS2, og at spillet vil komme i salg 9. mars i Europa. Det er med andre ord bare litt over en måned til det neste spillet i den populære GTA-serien dukker opp på PS2.

Grand Theft Auto: Vice City Stories følger den samme resepten som forgjengeren, Liberty City Stories. Det vil si at vi får en noe nedskalert versjon av gameplayet og omgivelsene i klassiske GTA: Vice City, men med en ny historie og enkelte nye gameplayelementer.

Hovedpersonen denne gangen er Victor Vance, broren til Lance Vance fra Vice City. Victor er 28 år gammel, og er en marinesoldat som har ferie fra sitt daglige virke ved den fryktede Guantanamo-basen på Cuba. Handlingen foregår i 1984, to år før hendelsene i Vice City fant sted.

Spillet er mye større enn Liberty City Stories, og kommer med massevis av spennende funksjoner. For eksempel vil det være mulig å bruke Jet Ski, og Victor er dessuten i stand til å svømme, om han skulle være uheldig nok til å falle i vannet.

Siste fra forsiden