So You Think You Can Cast

Vil du bli Norges nye spillkommentator?

Seks heldige nordmenn vil få opplæring, utstyr og muligheten til å gjøre karriere som castere.

E-sport har på kort tid vokst til å bli en av verdens største idretter, og i fjor så publikum totalt over 2,4 milliarder timer med sendinger. Fansen sitter klistret til skjermen når verdens beste spillere kjemper om premier på millioner av dollar.

I hjertet for det hele sitter kommentatorene (casterne). Med hese stemmer pisker de opp stemingen, de jubler og fortviler med oss, de forklarer hva som skjer på skjermen og gjør opplevelsen gøy for alle som ser på.

Norge trenger dyktige spillkommentatorer, og en av de personene kan være deg!

I høst starter konkurransen «So You Think You Can Cast». Her vil talenter fra hele Norge få prøve seg i kommentatorstolen på de offisielle Gamer.no-ligaene i Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends og StarCraft II.

Alt skjer live, og det er seerne som stemmer på hvem som skal gå videre til finalen. Til slutt skal vi sitte igjen med seks heldige vinnere – to i hvert spill.

Vinner du, vil du få alt du trenger for å gjøre karriere som spillkommentator. Vi sponser deg med utstyr og tilrettelegger for din faglige utvikling, og du vil få opplæring og tips av noen av verdens beste castere fra ESL.

Du vil også få mulighet til å bli en fast del av Gamers kommentatorteam, med resultatbasert inntjening via reklameinntekter.

Alt du trenger å gjøre er å søke nå!

Hva trenger jeg?

Du trenger kun en PC med webkamera og en mikrofon. Gamer.no tilrettelegger for faglig utvikling og hjelper deltakerne med utstyr. Det betyr at vi vil legge stor vekt på personer vi mener har et potensiale, ikke nødvendigvis bare de som er best akkurat nå. Med andre ord oppfordrer vi uerfarne castingspirer til å søke.

Hvilke spill kan jeg kommentere?

I denne sesongen skal vi dekke spillene StarCraft II, League Of Legends og Counter-Strike: Global Offensive.

Les også
Anmeldelse:

Hvor gammel må jeg være?

Nedre aldersgrense i denne konkurransen er 16 år.

Hvor raskt må jeg søke?

Desto tidligere du søker, jo mer sannsynlig er det at du får en plass i konkurransen. Inntaket stenger søndag 13. juli.

Siste fra forsiden