Vil du bli programleder?

Nå har du sjansen til å debutere på vårt nye underholdningsprogram Easy Mode.

Øystein W. Høie / Shutterstock

I november starter Gamer.no sitt første underholdningsprogram på web-tv, Easy Mode. Vi håper å få på plass et uformelt show der vi blant annet møter og spiller med kjente spillpersonligheter, e-sportutøvere og utviklere. Her prøver vi ut de ferskeste spillene, samtidig som våre gjester og programledere diskuterer direkte fra vårt studio.

Allerede nå har vi et sterkt lag, men vi trenger en ekstra programleder som kan bistå resten av teamet i sendingen.

Er du en utadvendt person med interesse for spill, som er glad i å snakke med nye mennesker, er dette stillingen for deg!

Du vil være med på sendingene fra vårt studio hos House Of Nerds i Oslo, sammen med én eller flere andre programledere. Første sending blir fra SpillExpo den 7. november.

Foreløpig er dette en ren prosjektstilling som betales per sending. Men vår ambisjon er at Easy Mode skal bli en viktig videokanal for nyheter og underholdning for spillere. Du får sjansen til å være med å bygge dette opp, og forme veien videre.

Send oss en video der du presenterer deg selv – husk å oppgi hvor du bor:
Klikk her for å søke

Søknadsfrist: 24. oktober.

PS: Bor du ikke i Oslo? Vi vurderer å kjøre noen innslag fra andre deler av landet, og oppfordrer deg derfor til å søke allikevel.

Siste fra forsiden