Vil du lære mer om drager?

Lyst til å lære om drager, pirater og trollmenn? Bøker som Drakologi og Piratologi er i ferd med å bli spill.

Codemasters har kunngjort at de vil bringe «ology»-serien til Nintendo DS og Wii. Dette er bøker som er skrevet som fagbøker om fantastiske temaer. De tre bøkene som er kommet ut til nå er Dragonology (norsk tittel: Drakologi), Piratology (norsk tittel: Piratologi) og Wizardology (ikke kommet på norsk).

Hver bok får to versjoner, én for Wii og én for DS. Wii-versjonene vil være actionsentrert, mens DS-versjonene vil være fokusert på utforsking, og komme i form av interaktive bøker. Det første spillet i serien blir Dragonology, som skal lanseres til høsten neste år.

Codemasters forteller at de er fornøyd over å ha sikret seg denne lisensen, og at dette er et eksempel på hvordan porteføljen deres er i stadig utvikling. Planen deres er å bruke bøkene til å skape originale og kreative spillopplevelser.

Vi har for øyeblikket ikke spesielt mye informasjon om spillmatiseringene av disse bøkene, men regner med at Codemasters vil komme med flere kunngjøringer når lanseringen av Dragology nærmer seg. Mer informasjon om bokserien finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden