Bamble DreamTeam møter Tøvpatruljen - Telenorligaen

Vinn eller forsvinn for Bamble DreamTeam mot Tøvpatruljen

De siste sluttspillplassene for Telenorligaen i Rocket League kan avgjøres torsdag kveld.

Psyonix, Fabian Fjeldvik, Privat

Det nærmer seg slutten på vårsesongen i Telenorligaen, og kampen om sluttspillplassene i Rocket League har for alvor begynt å tilspisse seg. Enda gjenstår det to runder å spille, men hvem vi får se på scenen i Maihaugsalen neste måned kan bli avgjort allerede denne uken.

Team Bjønnsk og Nordavind har allerede sikret sine finalebiletter, mens The Razzle Dazzlers kun trenger seier over nedrykksklare Horizon. Kampen om fjerdeplassen vil trolig stå mellom Tøvpatruljen og Bamble DreamTeam, som møtes til det som lover å bli et forrykende oppgjør torsdag kveld.

Kampen ser du 19. april klokken 21:00 på Bamble DreamTeams Twitch-kanal »

– Må nok jobbe hardt

Etter en tøff sesongstart tror «Andey» at Tøvpatruljen er tilbake på rett spor.
Fabian Fjeldvik/Gamer.no

Mens begge lag fikk en tøff start på sesongen, må det sies å ha vært av litt forskjellige årsaker. Tøvpatruljen begynte med kamper mot de samme lagene som nå topper Telenorliga-tabellen, men det kom likevel som en overraskelse at gutta ikke hadde tatt med seg ett eneste poeng etter tre runder:

– Vi fikk en veldig vanskelig start på våren, og det tok tre-fire runder inn i sesongen før vi fant ut av ting, forteller Tøvpatruljens Andreas «Andey» Groven til Gamer.no.

Med orden i sakene meldte Tøvpatruljen seg igjen på i sluttspillkampen, og klinte til med fire strake seire – inkludert tre runder hvor de ikke tapte én eneste kamp. Slike statistikker bryr ikke «Andey» seg så mye om, men han innrømmer at det har hjulpet på selvtilliten:

DISSE SPILLER FOR TØVPATRULJEN

Vis mer

Kim Alexander «kimy0» Hermansen
Andreas «Andey» Groven
Frederik «Paradox» Sejs Nielsen

– Selvtilliten er grei nå, men vi må nok jobbe hardt mot Bamble hvis vi skal ta en seier eller uavgjort. Jeg tror begge lag har like store muligheter for å ta med seg poeng, spår han.

Med ett poengs ledelse over Bamble, og en tilsynelatende mer overkommelig siste runde, kan Tøvpatruljen fortsatt ta seg til sluttspill med tap på torsdag. «Andey» ønsker riktignok ikke å være avhengige av andre resultater, og selv om han forventer knallhard motstand fra Bamble mener han å ha funnet en svakhet i laget:

– Vi har spilt treningskamper mot hverandre tidligere, så vi kjenner hverandre ganske godt. Bamble spiller i et veldig høyt tempo – kanskje det høyeste i 1. divisjon etter det vi har erfart – men det kommer ofte på bekostning av åpne mål, avslututer «Andey».

– Innsatsen har vært for dårlig

Bamble er nødt til å vinne mot Tøvpatruljen, men kaptein «miize» er ikke altfor stressa.
Privat
Les også
Anmeldelse: Rocket League

På papiret hadde Bamble en langt mildere sesongåpning, men laget har slitt med ujevne resultater. Det var kanskje som forventet at gutta ikke maktet å hamle opp med Nordavind og Team Bjønnsk, men det er uavgjortresultatene mot GoToSleep og Gutta Boyz som irriterer lagkaptein Simen «miize» Antonsen mest:

– Innsatsen til nå har vært for dårlig. Vi har ikke fått til det som forventes av oss, og vi har to uavgjortkamper som kunne og skulle vært vunner, svarte «miize» på spørsmål fra Gamer.no.

DISSE SPILLER FOR BAMBLE

Vis mer

Jonas «Lemon» Roald
Simen «miize» Antonsen
Marius «Kileak» Johansen

Konsekvensen er at Bamble DreamTeam nå er nødt til å vinne mot Tøvpatruljen på torsdag, og klare minst uavgjort mot The Razzle Dazzlers neste uke for å sikre en plass i sluttspillet. Det blir unektelig en vanskelig oppgave, men kapteinen virker å ha en avslappet holdning til situasjonen:

– Lagmoralen var og er fortsatt god. Vi kjenner lite press og tar ting som de kommer.

SLIK SPILLES ÅTTENDE RUNDE AV TELENORLIGAEN VÅREN 2018:

Vis mer

Kl. 19:00: Air E-Sport - Nordavind
Kl. 20:00: Team Bjønnsk - Gutta Boyz
Kl. 20:00: GoToSleep - Tilted Angels
Kl. 20:00: Horizon - The Razzle Dazzlers
Kl. 21:00: Bamble - Tøvpatruljen

Alle kampene spilles torsdag 19. april.

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider »

Den første utfordringen blir kanskje den vanskeligste, og uten seier over Tøvpatruljen er drømmen om sluttspill over for denne sesongen. Bamble-kapteinen tror imidlertid han har funnet nøkkelen til å slå «Andey» og kompani:

– Vi vet at de bruker veldig mye «boost», så hvis vi får tatt fra dem boosten kan det ødelegge rotasjonen deres i angrep og forsvar, mener «miize».

Hvorvidt taktikkene til begge lag fungerer får vi altså se på Twitch-kanalen til Bamble DreamTeam torsdag klokken 21:00. Tidligere på kvelden kan du få med deg Air E-Sport mot Nordavind klokken 19:00 og Team Bjønnsk mot Gutta Boyz klokken 20:00.

Siste fra forsiden