Konkurranse

Vinn Final Fantasy XII med effekter

Vi har fått tak i noen eksemplarer av Final Fantasy XII, som vi gir bort sammen med tøffe postkort, et stort kart, litografier og gavekort.

Den populære Final Fantasy-serien er straks tilbake med spill nummer tolv. I motsetning til Final Fantasy XI, får vi denne gangen et mer tradisjonelt eventyr for en spiller. Kampsystemet har fått en drastisk overhaling, og tradisjonsrike Final Fantasy-konsepter har blitt kastet på dør til fordel for en mindre oppstykket opplevelse. Nå har du selv kontroll over hvor og når du vil støte på fiender, du kan gi figurene dine ordrer i forhold til hvilke handlinger du vil at de skal gjennomføre, og kampene slutter når alle fiendene er døde.

Dette kan du vinne

Utgangspunktet for eventyret er denne gang en verden ved navn Ivalice, også kjent fra Final Fantasy Tactics Advance. Hovedpersonen i seriens tolvte historie er de unge heltene Vaan og Ashe. De er aktive i kampen mot imperiet, som har kostet dem begge dyrt.

I premiepotten denne gangen ligger to eksemplarer av Final Fantasy XII til PlayStation 2, fire sett litografier, fire gavediscer som gir tilgang på eksklusivt innhold, fire postkortsett og fire store kart over Ivalice-verdenen. Premiene fordeles på tre vinnere.

Hvis du vil delta i trekningen må du være fylt 16 år og svare korrekt på følgende spørsmål:

Når kom det første Final Fantasy-spillet?
Hva heter den siste Final Fantasy-spillefilmen?
Hva heter systemet som gjør at man kan gi figurene ordrer i kampene i Final Fantasy XII?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares frem til midnatt tirsdag 20. februar 2007. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no dagen etter. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden