Konkurranse

Vinn nytt Turok-spill

Lyst på litt dinosaur-action?

Over fem år er gått siden forrige Turok-spill. Neste fredag er det tid for comeback, og vi gir bort tre eksemplarer.

Det nye Turok-spillet, som i førsteomgang slippes for Xbox 360 og PlayStation 3, er et fullstendig selvstendig spill, ikke er oppfølger eller fortsettelse på den tidligere serien. En helt ny hovedperson blir presentert, og han er på oppdrag på en ukjent planet for å få tak i Kane – en kjeltring med en liten hærskare i ryggen. Du står ikke alene i jakten din, og får følge av en gruppe soldater som alle handler etter egen fri vilje.

Tre Turok-spill til valgfri plattform i premiepotten.
En vinner får denne overlevelsespakken.

Fra tidligere er vi vant med at Turok gjerne betyr dinosaurer med våpen, og andre merkelige skapninger. Dinosaurene i dette spillet er modellert etter virkelige dinosaurer, og hovedmålet til utvikleren er å skape en realistisk verden som spilleren tror på. Gameplayet loves å være hektisk, og du står overfor både kjøttetende dinosaurer og aggressive mennesker på din vei mot Kane.

Vi har sikret oss tre eksemplarer av dette spillet, pluss en overlevelsespakke som kan komme godt med hvis vi skulle gå vanskeligere tider i møte. For å være med i trekningen, må du være fylt 18 år (på grunn av aldersmerkingen) og svare korrekt på disse spørsmålene:

  1. Hva heter hovedpersonen i det nye Turok-spillet?
  1. Hvem har stemmen til denne hovedpersonen?

Konkurransen kan besvares frem til midnatt tirsdag 5. februar. Vinnerne blir kontaktet på e-post og annonsert i egen artikkel på Gamer.no. De heldige kan selv velge om man vil ha Xbox 360- eller PlayStation 3-versjonen.

Siste fra forsiden