Konkurranse

Vinn Red Dead Revolver og t-skjorter

I samarbeid med distributøren K.E. Media, lodder vi nå ut fire Red Dead Revolver-spill på PlayStation 2, samt fire t-skjorter. Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å svare på noen spørsmål.

Red Dead Revolver er et tredjeperson actionspill, fylt med en hevndreven historie ispedd en dose god humor. Det dreier seg om Red - en ung gutt som lever sammen med familien sin på 1800-tallet i det Ville Vesten. Familien hans finner gull, og blir rike. Men det tar ikke lang tid før en meksikansk general får snusen i dette, og sender sine banditter for å ta livet av familien. Gutten ser sin mor bli brent og sin far skutt ned.

Mange år senere har han fremdeles ikke fått hevn, men har nå forberedt seg godt. Red Dead Revolver kommer med et arkadepreget gameplay blandes med elementer fra Ville Vesten. Totalt har du over tidsriktige våpen å bruke på din vei mot rettferdighet.

Ved å svare på følgende spørsmål om Red Dead Revolver, kan du bli en av de fire heldige vinnerne:

  • 1. Hvem har utviklet Red Dead Revolver?
  • 2. Nevn to av de spillbare karakterene.
  • 3. Hvilke plattformer kommer Red Dead Revolver på?

Riktig svar med fullt navn og addresse sendes til rdr@gamer.no. Skriv Red Dead Revolver-konkurranse i emnefeltet. Vi trekker fire vinnere, som får ett sett hver.

Trekningen foretas 30. juni. Lykke til!

Siste fra forsiden