Konkurranse

Vinn skytespillet Haze

Tre spill deles ut

22. mai slippes actionspillet Haze til PS3. Vi deler ut tre eksemplarer.

Skytespillet Haze foregår tjue år inn i fremtiden, i en tid der regjeringene har begynt å gi multinasjonale selskaper kontroll over militære operasjoner. Du spiller Shane Carpenter, som nylig vervet deg for hæren til Mantel, og nå gleder du deg til å kjempe for den gode saken. Mantels soldater er nemlig verdenskjent for sin effektivitet mot terrorister, takket være høyteknologiske våpen og utstyr.

Barslagsmålet er fullstendig ute av kontroll.

Ditt første oppdrag foregår i Sør Amerika, hvor Mantel kjemper mot en opprørergruppe som kalles The Promise Hand. Ting begynner bra, men etter hvert blir det klart at mye ikke er helt som det burde være. I forhold til selve spillet, loves vi flott grafikk, intelligente motstandere og realistisk fysikk.Vi får kjempe både til fots og ved hjelp av ulike kjøretøyer.

Lyst på dette actionspillet? Vi har tre eksemplarer, for for å delta i trekningen må du være fylt 18 år (på grunn av spillets aldersmerking) og svare korrekt på følgende spørsmål:

  1. Hvem er fienden til Mantel?

Konkurransen kan besvares frem til midnatt fredag 23. mai. Vinnerne blir kontaktet på e-post og annonsert i egen artikkel på Gamer.no.

Siste fra forsiden