Konkurranse

Vinn spesialutgave av Eye of Judgment

Lyst på en tøff, begrenset utgave av strategispillet Eye of Judgment for PlayStation 3?

Eye of Judgment er et fantasybasert strategispill i stil med Magic: The Gathering, hvor du må lede mektige monstre i kamp på et lite spillbrett. Gameplayet foregår ved hjelp av EyeToy-kameraet, en kortstokk og en virkelig versjon av spillbrettet. Hvert kort representerer et monster, og har en lesbar kode på fremsiden som fanges opp av kameraet.

Denne spillpakken kan bli din. (Foto: Øystein Furevik, Gamer.no)

Du må plassere kortene dine ut på spillbrettet, enten på en tom rute, eller en rute som er okkupert av motstanderen (noe som i så fall fører til kamp). Vinneren er den første spilleren som får kontroll over fem av de ni rutene på brettet. The Eye of Judgment kommer med over 30 kort, samt unike muligheter for både onlinespill og lokal flerspiller for to personer.

Gamer.no har fått tak i en spesiell og meget stilig utgave av dette spillet. I en stilig eske leveres strategispillet sammen med EyeToy-kameraet, et stativ, et spillebrett, en kortstokk.

Lyst til å være med i trekningen? Da må du svare korrekt på dette spørsmålet:

Eye of Judgment er utviklet i samarbeid med selskapet som skapte Magic: The Gathering. Hva heter dette firmaet?
Navn:
Epost:

Konkurransen kan besvares frem til midnatt søndag 28. oktober 2007. Vinnerene blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no dagen etter. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden