Vinnerne av Red Dead Revolver-spill

I løpet av den siste uken har dere hatt mulighet til å vinne fire Red Dead Revolver-spill på PlayStation 2 og fire Red Dead Revolver-t-skjorter her på Gamer.no. Nå har vi kåret vinnerne.

Red Dead Revolver er et tredjeperson actionspill, fylt med en hevndreven historie ispedd en dose god humor. Det dreier seg om Red - en ung gutt som lever sammen med familien sin på 1800-tallet i det Ville Vesten. Famlien hans finner gull, og blir rike. Men det tar ikke lang tid før en meksikansk general får snusen i dette, og sender sine banditter for å ta livet av familien. Gutten ser sin mor bli brent og sin far skutt ned.

Mange år senere har han fremdeles ikke fått hevn, men har nå forberedt seg godt. Red Dead Revolver kommer med et arkadepreget gameplay blandes med elementer fra Ville Vesten. Totalt har du over tidsriktige våpen å bruke på din vei mot rettferdighet.

Her er spørsmålene dere skulle svare på, med de riktige svarene:

  • 1. Hvem har utviklet Red Dead Revolver? Riktig svar: Rockstar San Diego.
  • 2. Nevn to av de spillbare karakterene. Riktige svar: Red, Annie Stoakes, Shadow Wolf, General Diego, Jack Swift og Buffalo Soldier.
  • 3. Hvilke plattformer kommer Red Dead Revolver på? Riktig svar: PlayStation 2 og Xbox.

De heldige vinnerne denne gangen var: Daniel Jeng fra Oslo, Håvard Persson fra Trondheim, Bjørn Strandfjord fra Oslo og Vidar Kroken fra Narvik. Vi gratulerer!

Siste fra forsiden