Vinteren kommer til Two Point Hospital i ny utvidelse

Byr på nytt område å utforske og flere sykdommer å kurere.

Sega og Two Point Studios har kunngjort en ny utvidelse til Two Point Hospital, kalt Bigfoot. Den vinterinspirerte utvidelsen er tilgjengelig nå for Windows, Mac og Linux, og koster deg 88 kroner på Steam – eller 79 kroner på tilbud frem til 12. desember.

Bigfoot introduserer nye sykehus å drive og flere sykdommer å takle.
Bilde Sega

Bigfoot introduserer et snødekt område med tre nye sykehus for spillere å bryne seg på. Her finner man også 34 nye sykdommer å bekjempe, som Cold Shoulder, Aurora Snorealis og Knightmares, og selvfølgelig nytt utstyr og medisiner.

Som utvidelsens navn hinter til gjør den avskyelige snømannen en opptreden, og i tillegg får man pynte sykehusene sine til jul, forteller Sega.

Åndelig oppfølger til Theme Hospital

Two Point Hospital er en åndelig oppfølger til den populære sykehussimulatoren Theme Hospital fra 1997. Spillet ble lansert i august i år, og fikk en svært god mottakelse av både fans og kritikere.

Vår egen Øystein Furevik trillet en nier på terningen, og mente utvikleren hadde klart det kunststykke å overgå sin åndelige forgjenger. Spesielt skrøt han av humoren i spillet og hvor godt helhetsopplevelsen er skrudd sammen.

– Two Point Hospital har gitt meg noen helt fantastisk kvelder som både har vært preget av nostalgi, latter og den varme følelsen av at du gjør noe som virkelig er verdt tiden din. Jeg vil bare spille litt til, og jeg har drevet med dette så lenge nå at den følelsen ofte er omvendt. Two Point Hospital er et nydelig stykke spillmagi som fortjener å bli kjøpt, konkluderte han.

Tidligere i år tok vi en kikk tilbake på Theme Hospital.
– Oppkast, jordskjelv og sinte kollegaer »

Siste fra forsiden